náhledy
Pavel Sapík vládne kuchyni uznávané restaurace pražského hotelu U Zlaté studny. Doma má kuchyni útulnou, praktickou a úplně novou.
Autor: Lukáš Procházka, Jiří Salik Sláma, MAFRA
Z profesionální výbavy si domů pořídil dvě typické věci - panel nad pracovní linku a perfektní digestoř. Bez odtahu ven si doma uděláte topinku jen jednou.
Autor: Lukáš Procházka, Jiří Salik Sláma, MAFRA
Když Pavel Sapík kuchyni zařizoval, cenové kalkulace pražských kuchyňských studií mu vyrazily dech.
Autor: Lukáš Procházka, Jiří Salik Sláma, MAFRA
Měděné rendlíky si Pavel Sapík chválí a doporučuje je na vaření omáček a sosů, které v nich vydrží horké i půl hodiny.
Autor: Lukáš Procházka, Jiří Salik Sláma, MAFRA