náhledy
Některé ingredience fungují jako afrodiziakum.
Autor: Magdaléna Straková
Nejdříve si nakrájíme najemno chilli papričku. Kdo má rád hodné pálivé, může ponechat zrníčka.
Autor: Magdaléna Straková
Nejdříve si nakrájíme najemno chilli papričku. Kdo má rád hodné pálivé, může ponechat zrníčka.
Autor: Magdaléna Straková
Rajčata zbavíme jádřince a nakrájíme na jemné kostičky.
Autor: Magdaléna Straková
U koriandru se vyplatí nasekat vše včetně stonků, zde najdete nejvíce „chuti“.
Autor: Magdaléna Straková
Z česneku doporučuje šéfkuchař Jan Kvasnička odstranit jeho střed.
Autor: Magdaléna Straková
Základem guacamole je zralé avokádo.
Autor: Magdaléna Straková
Směs na guacamole nejprve promícháme v misce.
Autor: Magdaléna Straková
Směs na guacamole připravíme s pomocí tyčového mixeru.
Autor: Magdaléna Straková
Kuřecí prsa rozkrojíme tak, abychom vytvořili kapsu.
Autor: Magdaléna Straková
Do vzniklé kapsy vložíme plátek pancetty a mozzarelly.
Autor: Magdaléna Straková
Pomocí špejlí prsa uzavřeme.
Autor: Magdaléna Straková
Citron na zálivku k salátu mačkáme přes prsty, abychom zachytili případná jadýrka.
Autor: Magdaléna Straková
Hlavní výhra v soutěži: vestavná trouba Electrolux EOB8751AOX v hodnotě 24 990 Kč. Má tři stupně vaření v páře, včetně 100% čisté páry, díky kterým můžete zvolit ten správný pro každé jídlo. Je o 10 % energeticky úspornější než spotřebiče energetické třídy A. To proto, že je její vnitřek velmi dobře odizolovaný a vícevrstvé sklo dvířek s teplovzdorným pláštěm zajišťuje dodatečnou ochranu proti úniku tepla.
Autor: Electrolux
UltamixPro - profesionální tyčový mixér pro domácí použití, příkon 700W, extra dlouhá nerezová noha 25cm pro snadný přístup, 3 nože ergonomicky tvarované, speciálně upravený tvar mixovací hlavice, k dispozici je i hlavice s 2 šlehacími metlami, mixovací nádoba, sekací nádoba s dvojitým nožem - zvládne i led, plynulá regulace výkonu s LED diodovou indikací, tlačítko Turbo, Soft start, barva antracitová metalíza.
Autor: Electrolux
Směs na guacamole nejprve promícháme v misce.
Autor: Magdaléna Straková
Salát z míchaných zelených salátů zalijeme dresinkem.
Autor: Magdaléna Straková
Do dresinku se přidává olivový olej, med a citron.
Autor: Magdaléna Straková
Na rozpálené pánvi opečeme prsa nejprve kůží dolů, aby se tuk vypekl a kůže byla křupavá. Na indukční varné desce si můžeme nastavit přesnou teplotu.
Autor: Magdaléna Straková
Máslo rozpuštěné do zlatova dodává masu chuť i barvu.
Autor: Magdaléna Straková
Teplotní sondu nastavíme na 75 °C a dáme prsíčka péct na 180 °C do parní trouby v režimu horký vzduch s párou.
Autor: Magdaléna Straková
Plněná prsíčka lze naporcovat či podávat jako celá.
Autor: Magdaléna Straková
Maso lze nakonec ještě dochutit olivovým olejem.
Autor: Magdaléna Straková
Kuřecí prsíčka plněná pancettou a mozzarellou, s guacamole a trhaným salátem s medem
Autor: Magdaléna Straková