náhledy
Teplotní sonda přesně pohlídá teplotu masa.
Autor: Electrolux
Jan Punčochář při přípravě kachny metodou sous vide - nejprve je nutné ochucené maso dát do fólie ve vakuovací přihrádce.
Autor: Electrolux
Jan Punčochář při přípravě kachny metodou sous vide - po vložení do trouby stačí jen nastavit čas a teplotu.
Autor: Electrolux
S pomocí metody sous-vide připravíte maso, ryby, zeleninu i těstoviny.
Autor: Electrolux
Parní trouba je ideální pro přípravu ryb a zeleniny.
Autor: Electrolux
Maso připravené přesně podle vašeho přání a chuti - to dokáže teplotní sonda.
Autor: Electrolux
Senzory vlhkosti dokážou automaticky nastavit správné množství páry, aby maso zůstalo šťavnaté.
Autor: Electrolux
Hlavní výhra v soutěži: myčka nádobí ComfortLift je jako první vybavena unikátním mechanismem, který zdvihá spodní koš.
Autor: AEG