Série měděného nádobí PRIMA MATERA francouzské značky de BUYER

Série měděného nádobí PRIMA MATERA francouzské značky de BUYER | foto: Kulina.cz

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Přečtěte si tipy, jak vybrat kvalitní nádobí vhodné na indukční sporák

  • 1
Výhody indukční varné desky jsou známé – rychlost a úspornost vaření, bezpečný provoz a snadná údržba. Abyste tyto vlastnosti využili, potřebujete kvalitní nádobí na indukci. Z čeho můžete dnes vybírat?

Internetový obchod Kulina.cz, který se specializuje na značkové vybavení pro vaření a stolování, rozšířil nabídku indukčního nádobí o další špičkové materiály. Nyní se už nemusíte omezovat jen na klasické nerezové nádobí se sendvičovým dnem. Co je tedy v oboru nového?

Měď

Absolutní novinkou, která letos přichází na český trh, je měděné nádobí určené na indukční sporák. Měď je nejlepší vodič tepla a nádobí z tohoto materiálu tak patří mezi absolutní špičku. Vaření v měděném nádobí je velmi rychlé a úsporné, materiál bleskově reaguje na změny výkonu sporáku. Rovnoměrně se zahřívá nejenom dno, ale také stěny hrnce.

Známý problém, že měď nelze použít na indukci, vyřešila francouzská značka de Buyer. Vývojem a výrobou profesionálních potřeb pro vaření a pečení se zabývá již od roku 1830. A nyní představuje sérii nádobí PRIMA MATERA, které kombinuje ty nejlepší vlastnosti klasického měděného nádobí a indukčního ohřevu. Doporučujeme zhlédnout unikátní video ukazující náročnost výrobního procesu.

Výhody nádobí PRIMA MATERA:

  • měděné nádobí na všechny typy sporáků včetně indukce!
  • tloušťka stěny 2 mm, velmi robustní provedení, extrémní životnost
  • materiál složený z 90 % mědi a 10 % vnitřní nerezové vrstvy
  • vnitřní vrstva z nerezové oceli je zcela chuťově a pachově neutrální, odolává všem potravinovým kyselinám a velmi snadno se udržuje
  • unikátní patentovaná technologie
  • ergonomická ucha z litého nerezu, která se velmi málo zahřívají
  • prémiová značka de Buyer, od roku 1830
  • vyrobeno ve Francii, s velkým podílem ruční práce

Nevýhody nádobí PRIMA MATERA:

  • měděné nádobí nelze použít v myčce na nádobí
  • nelze použít v mikrovlnné troubě
  • vyšší cena

Řada ultramoderního porcelánového nádobí REVOLUTION

Porcelán

Další novinkou, která zdánlivě popírá všechny fyzikální zákony, pochází opět z Francie. Firma REVOL, která se zabývá výrobou toho nejlepšího kulinářského porcelánu už od roku 1789, představuje řadu ultramoderního porcelánového nádobí REVOLUTION.

Výhody nádobí REVOLUTION:

  • porcelánové nádobí vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce!
  • 100% přírodní materiál, neporézní, hygienický
  • vhodné i na dlouhodobé skladování pokrmu
  • odolné proti teplotním šokům, z mrazáku lze dát pokrm rovnou do trouby
  • vhodné do myčky na nádobí
  • vhodné do mikrovlnné trouby
  • při vaření na sporáku se ucha téměř nezahřívají
  • prémiová značka REVOL, od roku 1789
  • vyrobeno ve Francii, s velkým podílem ruční práce

Nevýhody nádobí REVOLUTION:

  • pomalejší zahřívání (vhodné na pozvolnější a delší vaření)
  • při pádu z výšky se rozbije

Litina

Nabídka nádobí na indukci je však mnohem širší než výše zmíněné materiály. Za zmínku rozhodně stojí klasické litinové nádobí se smaltovaným povrchem, v internetovém obchodě Kulina.cz zastoupené mezinárodně uznávanou značkou Staub. Mezi největší výhody patří vynikající nepřilnavé vlastnosti, poklice s výstupky pro kontinuální vlhčení pokrmu a extrémní životnost.

Sofistikované nerez nádobí francouzské značky Mauviel

Nerez

Pro ty z Vás, kteří chtějí zcela bezúdržbové nádobí vhodné pro každodenní použití v myčce na nádobí, doporučujeme nádobí z nerezové oceli. Zásadní kvalitativní skok proti běžnému nerezovému nádobí se sendvičovým dnem představuje materiál složený z více vrstev – oboustranná nerezová vnější vrstva s hliníkovým jádrem. Díky tomu se velmi rovnoměrně zahřívají i stěny hrnců, vaření je rychlé a úsporné a nedochází k připalování pokrmu na dně.

Tyto sofistikované vrstvené materiály nepotřebují sendvičové dno, povrch hrnců není narušen žádnou hranou či přechodem. Typickými představiteli takového nádobí je francouzská značka Mauviel s řadou M’cook nebo designový skvost dánské firmy Eva Solo – nádobí řady XO Collection.