Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Kuchyň jsme přestěhovali do jídelny

  1:11aktualizováno  1:11
Na jaře jsme koupili byt (75m) ve starším panelovém domě, který na nás působil velice příjemně, protože se typickému „panelákovému“ bytu nepodobal.

Rekonstrukce trvala asi tři měsíce. Dělali jsme nové rozvody elektřiny, štuk a rekonstrukci parket.

Největší změnou bylo zrušení  kuchyně a její přestěhování do jídelny, čímž jsme získali jeden pokoj navíc, (budoucí dětský pokoj).

Nechali jsme převést vodu, odpady i plyn a navrhli novou kuchyňskou linku. Propojili jsme tím obývací pokoj s kuchyní, čímž vznikl velký obytný prostor.

Bydlí se nám tu příjemně a doufáme, že se tu budou dobře cítit i naše děti, které se mají zanedlouho narodit.

 

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Zrekonstruovaný byt v panelovém domě

Autor:



Nejčtenější

Padesát let bydlí v jednom domě. Čtvrtá rekonstrukce stála 10 milionů

Dům prošel postupně několika rekonstrukcemi. Za poslední čtvrtou proměnou stojí...

Miloš Drapač se v malém dělnickém domku na Náchodsku narodil a dosud v něm žije. Dům prošel postupně třemi...

Z bývalého zámku Schwarzenbergů budou byty. Památkáři se dohodli

Vizualizace: dvůr získá uvnitř parkovou úpravu, vrátí se do něj i kašna s vodou.

V Praze je spousta vhodných pozemků pro bytovou výstavbu, a to nikoli jen zelených ploch či parkovišť. Ty některé...



Oceněná kuchyň, z níž sálá pohoda francouzského venkova

Bílá barva vyšla majitelům jako jednoznačně nejlepší řešení, je nadčasová.

V interiéru nového rodinného domu kousek od Nitry se mladému páru podařilo vytvořit velmi příjemnou atmosféru. Z jejich...

Z uličního „trpaslíka“ vznikl moderní dům, který oživila žlutá barva

Okno ve štítové stěně sousedního objektu muselo být zachováno, proto nebylo...

Dům se špatnou dispozicí i špatným stavem konstrukcí a nedostatkem obytného prostoru či dvojgaráž na zahradě, kam se...

Lubor s Helenou si navrhli bungalov, sedlovou střechu nařídili úředníci

Obě křídla domu se zřetelně odlišují různými materiály a barvou fasády,...

Lubor s Helenou se po prozkoumání cen bytů a starších domů v Praze a okolí rozhodli, že bude nejlepší postavit si...

Další z rubriky

Proměna bytu po odchodu synů: majitelku inspiroval klid islandské sopky

Atypický jídelní stůl (160×200 cm) je vyrobený z lamina podle autorského návrhu...

Vztah k tomuto bytu se zrodil už ve chvílích první prohlídky, kdy rodina zvažovala jeho koupi. A to přesto, že byt...

Dali výpověď a odešli na samotu. Bydlí ve 12 metrů vysoké strážní věži

Věž z roku 2010 obklopuje pozemek s lesem a loukami o rozloze 65 hektarů....

Dabney Tompkins a Alan Colley si splnili sen. V americkém Oregonu si postavili dům v podobě strážní požární věže. Ze...

Bytový dům nemá SVJ, proplacení výměny oken si část majitelů vydupala

1

Bydlím v domě se čtyřmi byty. Na opravy si šetříme na účtu vedeném pod mým jménem, SVJ nemáme. Tři byty vyměnily stará...



Najdete na iDNES.cz