Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Až oči přecházejí. Barevné hřiště na basket září mezi šedivými činžáky

  1:00aktualizováno  1:00
V pařížské čtvrti Pigalle vyrostlo v proluce mezi činžáky zářivě barevné basketbalové hřiště Duperré Pigalle o rozloze 480 metrů čtverečních. Netradiční sportoviště s odvážnými vzory navrhl kreativní ateliér Ill-Studio, spolu se značkami Pigalle a Nike.

Zobrazit celou fotogalerii

Prohlédněte si pohodlně všechny fotografie

Autor:


Témata: Pigalle

Nejčtenější

Mají dům se zvonem, udírnu na zahradě vyrobili z kotle lokomotivy

Spoustu věcí kolem domu jsem si dělal sám, třeba zábradlí u schodiště

Nenápadný dům nedaleko Prahy zapadá do terénu s takovou samozřejmostí, že máte pocit, jako kdyby tu byl odnepaměti....

Nejlepší rekonstrukce chalupy a staré stodoly trvala čtyři roky

Otevřený atypický krb ve stodole je usazený na kameni z nedaleké stráně.

Architektka Lenka Míková se u jihočeského stavení nesnažila při rekonstrukci zachovat původní prvky za každou cenu, ani...



Blázni, exoti, nebo šťastlivci? Češi, kteří se rozhodli žít na samotě

Nikdo z šumavských samotářů se nebojí.

Raději zešílet v divočině je silná kniha spisovatele a novináře Aleše Palána. Sestavil ji z intimních rozhovorů s...

Obraz zkázy je pryč. Varovný nápis v klášteru v Plasích však stále platí

Plaský klášter založil v malebné krajině, 25 kilometrů severně od Plzně, roku...

Klášter, zámek a památka v jednom, to je evropsky významný komplex bývalého kláštera v Plasích, který už celá staletí...

Prosklený dům má neuvěřitelný výhled do údolí, okna nic nezakrývají

Stavba je zasazena v relativně strmém východním svahu, takže bylo nutné provést...

Odvážné architektonické pojetí a velmi citlivé zasazení do krajiny v údolí potoka… Tím vším již na první pohled zaujme...

Další z rubriky

Bytu při rekonstrukci prospěly dveře až ke stropu i „kamenné“ obklady

Původně navrženou šedou barvu nahradila u nábytku kombinace bílé a dubové dýhy....

Když manželé sháněli větší byt, pomohla jim náhoda. Pak už na ni však nespoléhali, rekonstrukci jim navrhla zkušená...

Interiér domu po rekonstrukci zbělal jak pod sněhovou peřinou

Ke stolu z masivního běleného dubu se může společně posadit až osm lidí.

Interiér rekonstruovaného domu Nory a Ivana září jako čerstvě napadaný sníh. Přitom nepůsobí sterilně. Perfektně...

Místo demolice ráj zábavy. Kraj zachránil chátrající historickou stavbu

Chátrající panský dvůr po hraběcí rodině Mitrovských přeměnilo město Bystřice...

Chátrající panský dvůr po hraběcí rodině Mitrovských přeměnilo město Bystřice nad Pernštejnem v unikátní turistické...

Najdete na iDNES.cz