náhledy
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Na tento pokrm je vskutku nutné použít dobře vyzrálé maso z mladých býčků Aberdeen Angus z místních českých a moravských chovů nebo z jihoamerických volků. Na fotografii Ondřej Slanina, redaktorka iDNES.tv Nikola Veverková a Filip Sajler.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Z červené curry pasty, vlažné vody, rostlinného oleje, přepuštěného másla a vody připravíme marinádu, do které nakrájené maso na několik minut vložíme.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Maso z marinády vyjmeme, osušíme ubrouskem a opečeme prudce na oleji ze všech stran. Zbytek marinády nevyléváme, ale smícháme ji s přepuštěným máslem.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Maso z marinády vyjmeme, osušíme ubrouskem a opečeme prudce na oleji ze všech stran. Zbytek marinády nevyléváme, ale smícháme ji s přepuštěným máslem. Na fotografii Filip Sajler.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Maso necháme na roštu a pečeme pozvolna asi 30 - 45 minut. U grilu Filip Sajler.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Maso necháme na roštu a pečeme pozvolna asi 30 - 45 minut, poté ho nakrájíme a podle potřeby ještě dopečeme. Maso by mělo na středu zůstat růžové.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Maso necháme na roštu a pečeme pozvolna asi 30 - 45 minut, poté ho nakrájíme a podle potřeby ještě dopečeme. Maso by mělo na středu zůstat růžové.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Ondřej Slanina, redaktorka iDNES.tv Nikola Veverková a Filip Sajler.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Ondřej Slanina, redaktorka iDNES.tv Nikola Veverková, Filip Sajler s vysokou roštěnou v červeném curry.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Salsa criolla (krijoja) - na malé kostičky nakrájíme cibuli, červenou papriku, rajče bez jadýrek, jemně nasekáme petrželku a česnek. Vše smícháme s olejem a octem, solí a pepřem.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Salsa criolla (krijoja) s Ondřejem Slaninou, redaktorkou iDNES.tv Nikolou Veverkovou a Filipem Sajlerem.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Vysoká roštěná v červeném curry se salsou Criolla - Filip Sajler čistí gril.
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz