Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Stylovou restauraci v Michli zdobí zrárna masa a grafika steaků

Pražské architektonické studio mar.s architects se pustilo do proměny restaurace v pražské Michli. Dock House potřeboval po deseti letech provozu atraktivnější vzhled. Z původního příliš dřevěného interiéru ponechali architekti jen prkenný strop a podlahu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K74a20r10e34l 14M94o39u65r76e38k 9821204723921

Dalsi restaurace co vypada jako laborator.

0/0
27.6.2017 4:37

V62á14c26l54a58v 42V95a18n70ě60k 2223403578671

Proč někdo dováží hovězí z Australie jak jsem si všiml na tabuli, když ho má stejné anebo lepší v EU třeba z Irska by mě zajímalo.

0/0
26.6.2017 14:00

J47a91k61u86b 38F72e13i15f46a91r 7739639206879

možná je z EU dražší.

Ale jsou restaurace, která nabízejí třeba US Prime beef a jsou ještě výrazně dražší. Jde o prémiová masa.

0/0
26.6.2017 14:55

A41l16e76n74a 96R62i26s38o41v96á 4516630609655

Podpaží? ;-D

0/0
26.6.2017 9:43

L49u21m72í47r 70V28i83t76h95a 2807987896572

Kde to tam je? :-O

0/0
25.6.2017 22:46

J67a34k80u93b 31K18o76s 3636822470434

To má atmosféru jak čekárna u zubaře.

+1/0
25.6.2017 20:26

J93o50s19e59f 63M44i73k21e46l 2658950796102

Spíš na chirurgii.

0/0
25.6.2017 21:25

V25á48c69l56a39v 79K92r96č72m68á69ř 1175258562415

Může vypadat jak chce, ale když na talíř naservíruje přesolené bramboráčky z pytlíku, tak u mě končí Rv #stalose

0/0
25.6.2017 19:04

A52l88e84š 65L73i39s52o30v19s34k22ý 9609168872522

Srandovní nové slovo, zrárna masa. Já bych celou tu knajpu přejmenoval na žrárna masa :-):-)

+6/−1
25.6.2017 11:30

K91a71r53e80l 77N82o47v30o33t12n53y 2451315819480

No nevim, puvodni interier se mi asi libil vic... :-/

+1/0
25.6.2017 10:45

H51e47l86e42n67a 57V79e39v15e70r72k28o59v32a 3279297

Pěkné.R^

+3/−1
25.6.2017 7:53
Foto

A85n19d29r76e97a 63Š44r78e58t14r67o61v62á 7301925310478

Tahla bistra jsou jako podle kopiraku. Nic osobiteho. Hezke to je, to jo, ale zajimave to bylo poprve, ted to je jako Universal v socialistickych domacnostech. Je legracni, jak socialistickemu vybaveni se tu kazdy vysmiva, casto prave pani architekti, jak to bylo vsude stejne, ale dneska tomu neni jinak.

+16/0
25.6.2017 6:31

V69á81c73l73a73v 29M94a22š41i47n20d15a 5640879973

To že si nábytek pamatujete ze socialismu (stejně jako já) ještě neznamená, že je socialistický. Takový styl byl běžný po celém západním světě. Ale pravdu máte, že jsou dnes hospody podle kopíráku

+2/−1
25.6.2017 7:48

K16l82á66r36a 12T15r50n87k13o18v83á 3624889274769

Paní Andrea, ale nemyslela podobnost nábytku, ona se pozastavuje nad tím, že jsou dnes všechny interiéry stejné (jako přes kopírák), jako za socialismu.

+6/0
25.6.2017 10:24

K84l76á51r79a 89T49r52n55k21o88v33á 3644659254349

Taky mi to tak připadá, za socialismu to bylo z nouze, dnes k tomu není žádný důvod, snad jen strach aby se někdo neodlišil od obecného trendu, anebo nedostatek invence.

+5/0
25.6.2017 10:27

D72a92n26a 69K55o78c62i66á28n42o29v93á 2703648899658

Už chápu, proč jsou jejich steaky tak předražené. Děkuji, příště se najím jinde....

+2/−3
25.6.2017 2:17

M15a93r64e62k 42T63ů84m96a 4572628376542

Cenově, co jsem tak koukal je to na úrovni lepších podniků, o tom žádná, ale máte konkrétní špatnou zkušenost? Můj známý tam nedávno byl a nemohl si to vynachválit...

+6/0
25.6.2017 5:55

S46t77a49n83i72s77l44a89v 46K28r71e96j32c19a32r 2461698553806

O tom ale ve svém pořadu v jednom díle vypovídal i Zdeněk Pohlreich! V jednom městečku byli provozovatelé a podnikatelé spokojeni s prázdným lokálem, když konkurence o pár ulic dál praskala ve švech díky lidovce. Přeji této restauraci, aby personál této neskončil jako některé další a neobjevili se tedy na "bezrealitky" aby kuchař a personál neusiloval pouze o nálepku Zdenka Pohlreicha ale i Michelin star , aby pohostinství v ČR se oprostilo od zlatokopů z počátku devadesátých let. Ono pohostinství není od eet ale od toho dobře se najíst a být obsloužen na přijatelné úrovni.

0/−1
25.6.2017 9:10







Najdete na iDNES.cz