Diskuse k článku

Stylovou restauraci v Michli zdobí zrárna masa a grafika steaků

Pražské architektonické studio mar.s architects se pustilo do proměny restaurace v pražské Michli. Dock House potřeboval po deseti letech provozu atraktivnější vzhled. Z původního příliš dřevěného interiéru ponechali architekti jen prkenný strop a podlahu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K72a44r26e68l 87M63o38u72r46e24k 9661954453531

Dalsi restaurace co vypada jako laborator.

0/0
27.6.2017 4:37

V97á71c73l63a85v 83V68a94n50ě20k 2493763208781

Proč někdo dováží hovězí z Australie jak jsem si všiml na tabuli, když ho má stejné anebo lepší v EU třeba z Irska by mě zajímalo.

0/0
26.6.2017 14:00

J65a19k73u61b 66F22e16i87f86a50r 7479209856429

možná je z EU dražší.

Ale jsou restaurace, která nabízejí třeba US Prime beef a jsou ještě výrazně dražší. Jde o prémiová masa.

0/0
26.6.2017 14:55

A67l66e73n65a 14R51i82s23o41v25á 4846230559775

Podpaží? ;-D

0/0
26.6.2017 9:43

L92u16m28í21r 53V59i17t37h50a 2157387326472

Kde to tam je? :-O

0/0
25.6.2017 22:46

J20a83k33u25b 75K96o35s 3366832460824

To má atmosféru jak čekárna u zubaře.

+1/0
25.6.2017 20:26

J72o68s95e51f 76M57i76k52e65l 2378930806312

Spíš na chirurgii.

0/0
25.6.2017 21:25

V36á66c36l35a40v 26K68r37č80m13á71ř 1385188102195

Může vypadat jak chce, ale když na talíř naservíruje přesolené bramboráčky z pytlíku, tak u mě končí Rv #stalose

0/0
25.6.2017 19:04

A25l29e50š 19L68i45s47o83v63s64k59ý 9919388852652

Srandovní nové slovo, zrárna masa. Já bych celou tu knajpu přejmenoval na žrárna masa :-):-)

+6/−1
25.6.2017 11:30

K19a26r13e12l 87N18o70v10o95t66n76y 2551915649330

No nevim, puvodni interier se mi asi libil vic... :-/

+1/0
25.6.2017 10:45

H23e68l56e66n36a 46V86e84v21e85r88k82o71v69a 3799337

Pěkné.R^

+3/−1
25.6.2017 7:53
Foto

A40n50d25r92e55a 35Š16r21e10t53r29o54v51á 7911885550288

Tahla bistra jsou jako podle kopiraku. Nic osobiteho. Hezke to je, to jo, ale zajimave to bylo poprve, ted to je jako Universal v socialistickych domacnostech. Je legracni, jak socialistickemu vybaveni se tu kazdy vysmiva, casto prave pani architekti, jak to bylo vsude stejne, ale dneska tomu neni jinak.

+16/0
25.6.2017 6:31

V40á51c90l45a70v 58M29a32š41i90n25d98a 5350989393

To že si nábytek pamatujete ze socialismu (stejně jako já) ještě neznamená, že je socialistický. Takový styl byl běžný po celém západním světě. Ale pravdu máte, že jsou dnes hospody podle kopíráku

+2/−1
25.6.2017 7:48

K25l43á46r14a 75T70r77n86k61o45v66á 3824279424429

Paní Andrea, ale nemyslela podobnost nábytku, ona se pozastavuje nad tím, že jsou dnes všechny interiéry stejné (jako přes kopírák), jako za socialismu.

+6/0
25.6.2017 10:24

K29l95á42r63a 40T28r88n87k68o91v94á 3704239444899

Taky mi to tak připadá, za socialismu to bylo z nouze, dnes k tomu není žádný důvod, snad jen strach aby se někdo neodlišil od obecného trendu, anebo nedostatek invence.

+5/0
25.6.2017 10:27

D21a73n54a 88K39o17c54i83á78n56o61v63á 2383988149758

Už chápu, proč jsou jejich steaky tak předražené. Děkuji, příště se najím jinde....

+2/−3
25.6.2017 2:17

M89a97r70e29k 65T70ů67m21a 4352558776222

Cenově, co jsem tak koukal je to na úrovni lepších podniků, o tom žádná, ale máte konkrétní špatnou zkušenost? Můj známý tam nedávno byl a nemohl si to vynachválit...

+6/0
25.6.2017 5:55

S80t10a63n52i71s33l91a37v 38K12r34e74j21c63a17r 2781648603876

O tom ale ve svém pořadu v jednom díle vypovídal i Zdeněk Pohlreich! V jednom městečku byli provozovatelé a podnikatelé spokojeni s prázdným lokálem, když konkurence o pár ulic dál praskala ve švech díky lidovce. Přeji této restauraci, aby personál této neskončil jako některé další a neobjevili se tedy na "bezrealitky" aby kuchař a personál neusiloval pouze o nálepku Zdenka Pohlreicha ale i Michelin star , aby pohostinství v ČR se oprostilo od zlatokopů z počátku devadesátých let. Ono pohostinství není od eet ale od toho dobře se najíst a být obsloužen na přijatelné úrovni.

0/−1
25.6.2017 9:10



Najdete na iDNES.cz