Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Stylovou restauraci v Michli zdobí zrárna masa a grafika steaků

Pražské architektonické studio mar.s architects se pustilo do proměny restaurace v pražské Michli. Dock House potřeboval po deseti letech provozu atraktivnější vzhled. Z původního příliš dřevěného interiéru ponechali architekti jen prkenný strop a podlahu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K54a67r35e54l 40M29o39u10r56e51k 9151454553651

Dalsi restaurace co vypada jako laborator.

0/0
27.6.2017 4:37

V19á80c63l59a34v 94V82a95n26ě64k 2553133488381

Proč někdo dováží hovězí z Australie jak jsem si všiml na tabuli, když ho má stejné anebo lepší v EU třeba z Irska by mě zajímalo.

0/0
26.6.2017 14:00

J16a84k65u71b 45F19e94i39f41a82r 7379469906939

možná je z EU dražší.

Ale jsou restaurace, která nabízejí třeba US Prime beef a jsou ještě výrazně dražší. Jde o prémiová masa.

0/0
26.6.2017 14:55

A20l33e54n84a 77R86i65s17o20v37á 4386220269585

Podpaží? ;-D

0/0
26.6.2017 9:43

L50u70m97í36r 79V10i93t70h84a 2437987456692

Kde to tam je? :-O

0/0
25.6.2017 22:46

J79a49k79u32b 86K14o87s 3846922190704

To má atmosféru jak čekárna u zubaře.

+1/0
25.6.2017 20:26

J34o60s71e98f 74M38i43k33e92l 2468870706832

Spíš na chirurgii.

0/0
25.6.2017 21:25

V10á65c89l10a49v 47K21r84č42m26á85ř 1675398142505

Může vypadat jak chce, ale když na talíř naservíruje přesolené bramboráčky z pytlíku, tak u mě končí Rv #stalose

0/0
25.6.2017 19:04

A17l37e72š 57L60i37s11o29v37s93k95ý 9559108752522

Srandovní nové slovo, zrárna masa. Já bych celou tu knajpu přejmenoval na žrárna masa :-):-)

+6/−1
25.6.2017 11:30

K33a91r77e95l 31N31o24v86o45t54n97y 2841915449850

No nevim, puvodni interier se mi asi libil vic... :-/

+1/0
25.6.2017 10:45

H41e44l34e91n26a 64V72e39v19e56r97k46o61v16a 3539917

Pěkné.R^

+3/−1
25.6.2017 7:53
Foto

A21n19d89r91e93a 88Š43r81e29t92r50o37v13á 7621525190848

Tahla bistra jsou jako podle kopiraku. Nic osobiteho. Hezke to je, to jo, ale zajimave to bylo poprve, ted to je jako Universal v socialistickych domacnostech. Je legracni, jak socialistickemu vybaveni se tu kazdy vysmiva, casto prave pani architekti, jak to bylo vsude stejne, ale dneska tomu neni jinak.

+16/0
25.6.2017 6:31

V51á62c60l31a17v 59M86a60š61i67n48d33a 5830619803

To že si nábytek pamatujete ze socialismu (stejně jako já) ještě neznamená, že je socialistický. Takový styl byl běžný po celém západním světě. Ale pravdu máte, že jsou dnes hospody podle kopíráku

+2/−1
25.6.2017 7:48

K90l61á85r75a 12T51r90n51k10o51v71á 3324249444369

Paní Andrea, ale nemyslela podobnost nábytku, ona se pozastavuje nad tím, že jsou dnes všechny interiéry stejné (jako přes kopírák), jako za socialismu.

+6/0
25.6.2017 10:24

K56l13á88r61a 19T52r91n70k13o58v12á 3414429304939

Taky mi to tak připadá, za socialismu to bylo z nouze, dnes k tomu není žádný důvod, snad jen strach aby se někdo neodlišil od obecného trendu, anebo nedostatek invence.

+5/0
25.6.2017 10:27

D58a44n40a 69K45o50c75i75á17n42o59v21á 2593798449368

Už chápu, proč jsou jejich steaky tak předražené. Děkuji, příště se najím jinde....

+2/−3
25.6.2017 2:17

M72a25r35e21k 44T43ů32m51a 4382988906822

Cenově, co jsem tak koukal je to na úrovni lepších podniků, o tom žádná, ale máte konkrétní špatnou zkušenost? Můj známý tam nedávno byl a nemohl si to vynachválit...

+6/0
25.6.2017 5:55

S26t98a19n58i30s16l91a37v 90K54r98e84j79c37a80r 2281598413416

O tom ale ve svém pořadu v jednom díle vypovídal i Zdeněk Pohlreich! V jednom městečku byli provozovatelé a podnikatelé spokojeni s prázdným lokálem, když konkurence o pár ulic dál praskala ve švech díky lidovce. Přeji této restauraci, aby personál této neskončil jako některé další a neobjevili se tedy na "bezrealitky" aby kuchař a personál neusiloval pouze o nálepku Zdenka Pohlreicha ale i Michelin star , aby pohostinství v ČR se oprostilo od zlatokopů z počátku devadesátých let. Ono pohostinství není od eet ale od toho dobře se najíst a být obsloužen na přijatelné úrovni.

0/−1
25.6.2017 9:10







Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.