Diskuze

Kuchyňské trendy opisují od profesionálů, někdy jde ale jen o módu

Evropa propadla euforii z domácího vaření a pečení. A také nutnosti dodržování pitného režimu. Jen tak si lze vysvětlit letošní nabídku únorového veletrhu Ambiente ve Frankfurtu, kde se na návštěvníky doslova valily stovky variant lahví na pití.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kulatou rozpínací dortovou formu s úplně stejným patentem mám doma po babičce ještě z doby Rakouska-Uherska, a stejně tak obdélníkovou roztahovací formu. Opravdu superdesign:-).

0 1
možnosti

A taky má pod sebou ten smaltovaný talíř, co vypadá jako porcelánový?

Jinak roztahovací forma s obyč. plechovým dnem, co zapadá do bočnice je samozřejmě obvyklá od našich babiček dodnes.. Vždycky mě ale rozčilovalo, že musím dort ode dna buď odříznout a přenést na něco úhlednějšího a nebo to nechat i s tím plechem vespodu, ale pak to zase po servírovacím talíři jezdilo jak blázen...:-/

3 0
možnosti

Tydýtů(ek) potkávám denně na ulici dost. Hodina bez vody asi hrozí kolapsem.

5 1
možnosti
Foto

Blbin na pečení je mraky, ale koupit pánev s nepřilnavým povrchem a rukojetí co snese teplotu v troubě víc než 150 stupňů je docela honička.

9 0
možnosti

J67a74n 96Č10e72r17n47ý

28. 2. 2017 11:22

Ono je to totiž docela těžké dosáhnout toho aby se z plastů neuvolňovali škodlivé látky. Profi kuchaři používají ocelové pánve. Já na ně přešel taky. Je v podstatě nezničitelná a pokud se o ní staráte (nemýt v myčce, potírat olejem) za pár měsíců má podobné vlastnosti jako teflonová nebo keramická. Zde je článek o škodlivosti teflonu a podobných sloučenin: http://www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/skodlivost-teflonovych-panvi/

0 1
možnosti

Jediné co bych využil je ta dortová forma s talířem:-)

1 0
možnosti

napřed naučte lidi vařit, na to spoustu tědlech blbin nepotřebujou....

9 0
možnosti

B23e59n 45P84a77v30k17a

28. 2. 2017 8:16

Celkem zbytečnosti. Ale designově je to určitě zajímavé.

1 0
možnosti