Diskuze

Jak připravit jídlo za polovinu času. Není trouba jako trouba

Vaření a pečení v troubě je stále populárnější. Díky novým funkcím a snadnému intuitivnímu ovládání v nich totiž připraví perfektně pokrmy i ti, kteří nemají moc zkušeností ani znalostí s kuchařským uměním. Musí vyřešit jediné: jakou troubu si vlastně vybrat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Z mikrovlnky se to stejně nedá jíst. Nechápu, že to někdo ještě používá.

0 5
možnosti
PN

Ono spíš záleží na tom, co se do ní dá.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PH

P78e93t26r 16H67á57j59e70k

14. 12. 2016 8:53

a má ten 4D vzduch hardwarovou akceleraci a antialiasing?

2 0
možnosti
JK

A není rychlejší to sníst syrové8-o

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Proč dávají do trouby LED osvětlení?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
PH

P71e15t70r 86H70á23j98e67k

14. 12. 2016 8:52

Bosh a Siemens je ta samá parta....

2 0
možnosti
RS

R80o60m70a31n 20S24t85r21i44š

14. 12. 2016 7:26

V prodejně mě přesvědčovali, že parní trouba je obdoba konvektomatu pro domácí použití. Chápu, že konvektomaty v gastronomii se prodávají za stovky tisíc korun, ale ptal jsem se na alternativu pro domácí použití.

1 0
možnosti