Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak připravit jídlo za polovinu času. Není trouba jako trouba

Vaření a pečení v troubě je stále populárnější. Díky novým funkcím a snadnému intuitivnímu ovládání v nich totiž připraví perfektně pokrmy i ti, kteří nemají moc zkušeností ani znalostí s kuchařským uměním. Musí vyřešit jediné: jakou troubu si vlastně vybrat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P64e94t84r 72K52n87ě11b63o79r87t 8222888659360

Z mikrovlnky se to stejně nedá jíst. Nechápu, že to někdo ještě používá.

0/−5
14.12.2016 9:49

P51e51t44r 68N88o91v92o62t26n27y 1701140361

Ono spíš záleží na tom, co se do ní dá.

+4/0
14.12.2016 10:23

J21a74r11o54s85l45a30v 41K31a92d98l86e35c 5831539662821

Kdo nic neumí, tak opravdu nic neumí. Ale hlavně, že si myslí, že je to tak.;-D

+4/0
14.12.2016 12:04

J25a79n 75B83u43b51i20k 9252181612247

Slušná redakce by uvedla že je to reklama v hlavičce a ne minipísmem někde na konci za článkem....

+2/0
14.12.2016 9:01

P54e63t78r 43H76á35j62e82k 4180632711704

a má ten 4D vzduch hardwarovou akceleraci a antialiasing?

+2/0
14.12.2016 8:53

J19a31r28o63s45l10a95v 18K33a70d18l59e56c 5711749472521

A není rychlejší to sníst syrové8-o

+1/−1
14.12.2016 8:37

K72a60r59e40l 25B97a80r83t60a61k 9786561845946

Hezká je fotografie č.3.

Tomas si myje jen pul hlavy ;-D

0/0
14.12.2016 8:35

J26a18k40u11b 20Š35a79f13a23n15d15a 7645117701141

Proč dávají do trouby LED osvětlení?

+1/0
14.12.2016 8:15

Z77u98z28a98n67a 64V50l65č69k79o79v62á 9953295741320

Je úspornější a navíc je od něj perfektně vidět. Otázka zní: proč ne?

+2/0
14.12.2016 8:23

J20a16k87u69b 16Š81a77f86a32n51d18a 7685627111561

Tak úspora energie v zařízení, jehož hlavní funkcí je vytápět vnitřní prostor elektrikou je jaksi k čemu? A proč ne? LED nemá rádo vysokou teplotu. Ta třeba žárovce nevadí.

+6/0
14.12.2016 8:58

Z30u58z84a63n92a 25V20l81č38k26o95v68á 9493635161770

Mám to samé co prezentují zde od Bosch, je to perfektní věcička, ten rozdíl oproti klasické troubě je obrovský. Na vaření / pečení v páře nebo s přidáním páry si člověk rychle zvykne, je fakt, že pořizovací cena je vyšší, ale opravdu to za to stojí.

+1/−1
14.12.2016 7:31

P46e26t97r 21H69á59j55e86k 4710272491224

Bosh a Siemens je ta samá parta....

+2/0
14.12.2016 8:52

J45a22r41o95m16í77r 32K42r46á43l 4210399934949

Možná bych si na to zvykl, ale tak dobře upečená husa, jako v klasické troubě, to rozhodně není. A pokud něco upečete za polovinu času, pak to asi nebude to pravé ořechové.

+2/0
14.12.2016 9:37

M16i41c89h85a19l 47F67r44ý40d31a 1462139453602

Např. správný vývar musíte tzv. táhnout třeba 5 hodin a nevařit, ale jen tak lehoulince probublávat. Husa se v podstatě suší v troubě třeba 6 hodin (podle velikosti) a je to neskonalá mňamka. Nebo ji upeču za hodinu a půl a taky se to dá servírovat. Ale garantuji vám, že pokud ochutnáte z obou, tak po té "sušené" se budete oblizovat ještě za týden, kdežto tu rychle restovanou sníte a za hodinu nebudete vědět, co jste to vlastně jedla. Prostě tím chci říct, že všechno chce svůj čas, což např. u vaření platí dvojnásob. Nebo si myslíte, že když si zaplatíte drahou super porodnici, tak vám těhotenství zabere 4 měsíce?

+4/0
14.12.2016 12:20

J98a39n 75H30r97u69z69a 8924138649717

My co nemáme ten parní stroj si maso podlejeme vodou, zaklopíme víkem, pokličkou nebo alobalem a při pomalém pečení dosáhneme stejného výsledku. Jen nejsme in a cool.;-D

+3/0
14.12.2016 16:43

R42o85m82a45n 10S81t86r81i74š 1633480550815

V prodejně mě přesvědčovali, že parní trouba je obdoba konvektomatu pro domácí použití. Chápu, že konvektomaty v gastronomii se prodávají za stovky tisíc korun, ale ptal jsem se na alternativu pro domácí použití.

+1/0
14.12.2016 7:26

R40a40d74m76i76l11a 73S68i74m86č81á47k14o44v18á 5955353465485

už zase??? Rv

0/0
14.12.2016 6:44







Najdete na iDNES.cz