Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak připravit jídlo za polovinu času. Není trouba jako trouba

Vaření a pečení v troubě je stále populárnější. Díky novým funkcím a snadnému intuitivnímu ovládání v nich totiž připraví perfektně pokrmy i ti, kteří nemají moc zkušeností ani znalostí s kuchařským uměním. Musí vyřešit jediné: jakou troubu si vlastně vybrat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P89e42t74r 90K93n57ě77b11o14r93t 8332698929290

Z mikrovlnky se to stejně nedá jíst. Nechápu, že to někdo ještě používá.

0/−5
14.12.2016 9:49

P62e49t79r 54N59o73v12o13t78n92y 1801660271

Ono spíš záleží na tom, co se do ní dá.

+4/0
14.12.2016 10:23

J40a65r80o79s94l28a60v 85K77a69d15l96e71c 5121769602441

Kdo nic neumí, tak opravdu nic neumí. Ale hlavně, že si myslí, že je to tak.;-D

+4/0
14.12.2016 12:04

J31a85n 68B92u75b33i33k 9672851172737

Slušná redakce by uvedla že je to reklama v hlavičce a ne minipísmem někde na konci za článkem....

+2/0
14.12.2016 9:01

P86e38t95r 97H23á89j60e70k 4480222531744

a má ten 4D vzduch hardwarovou akceleraci a antialiasing?

+2/0
14.12.2016 8:53

J74a68r75o70s19l48a62v 12K10a36d27l57e58c 5801589462891

A není rychlejší to sníst syrové8-o

+1/−1
14.12.2016 8:37

K57a55r36e42l 52B22a90r41t19a97k 9576211265886

Hezká je fotografie č.3.

Tomas si myje jen pul hlavy ;-D

0/0
14.12.2016 8:35

J95a18k41u92b 28Š17a56f62a58n46d54a 7705857121771

Proč dávají do trouby LED osvětlení?

+1/0
14.12.2016 8:15

Z50u64z19a11n34a 57V64l96č47k42o25v63á 9793775391640

Je úspornější a navíc je od něj perfektně vidět. Otázka zní: proč ne?

+2/0
14.12.2016 8:23

J54a88k20u37b 60Š49a48f64a28n82d10a 7925777951961

Tak úspora energie v zařízení, jehož hlavní funkcí je vytápět vnitřní prostor elektrikou je jaksi k čemu? A proč ne? LED nemá rádo vysokou teplotu. Ta třeba žárovce nevadí.

+6/0
14.12.2016 8:58

Z51u14z38a40n57a 91V11l24č64k48o53v44á 9553845901920

Mám to samé co prezentují zde od Bosch, je to perfektní věcička, ten rozdíl oproti klasické troubě je obrovský. Na vaření / pečení v páře nebo s přidáním páry si člověk rychle zvykne, je fakt, že pořizovací cena je vyšší, ale opravdu to za to stojí.

+1/−1
14.12.2016 7:31

P82e80t16r 88H26á96j91e49k 4880242701454

Bosh a Siemens je ta samá parta....

+2/0
14.12.2016 8:52

J15a74r64o14m68í45r 27K22r74á48l 4970179614869

Možná bych si na to zvykl, ale tak dobře upečená husa, jako v klasické troubě, to rozhodně není. A pokud něco upečete za polovinu času, pak to asi nebude to pravé ořechové.

+2/0
14.12.2016 9:37

M94i72c22h95a14l 19F42r90ý17d20a 1962889173342

Např. správný vývar musíte tzv. táhnout třeba 5 hodin a nevařit, ale jen tak lehoulince probublávat. Husa se v podstatě suší v troubě třeba 6 hodin (podle velikosti) a je to neskonalá mňamka. Nebo ji upeču za hodinu a půl a taky se to dá servírovat. Ale garantuji vám, že pokud ochutnáte z obou, tak po té "sušené" se budete oblizovat ještě za týden, kdežto tu rychle restovanou sníte a za hodinu nebudete vědět, co jste to vlastně jedla. Prostě tím chci říct, že všechno chce svůj čas, což např. u vaření platí dvojnásob. Nebo si myslíte, že když si zaplatíte drahou super porodnici, tak vám těhotenství zabere 4 měsíce?

+4/0
14.12.2016 12:20

J17a46n 89H67r77u40z77a 8594728879407

My co nemáme ten parní stroj si maso podlejeme vodou, zaklopíme víkem, pokličkou nebo alobalem a při pomalém pečení dosáhneme stejného výsledku. Jen nejsme in a cool.;-D

+3/0
14.12.2016 16:43

R85o49m72a80n 17S41t17r81i63š 8195957767758

V prodejně mě přesvědčovali, že parní trouba je obdoba konvektomatu pro domácí použití. Chápu, že konvektomaty v gastronomii se prodávají za stovky tisíc korun, ale ptal jsem se na alternativu pro domácí použití.

+1/0
14.12.2016 7:26

R28a66d36m71i83l57a 93S71i56m19č86á66k11o18v48á 5835553275225

už zase??? Rv

0/0
14.12.2016 6:44







Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.