- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Celkem hezký, jednoduchý retro. Jestli mu to za ty ceny funguje, popřemýšlím o něčem podobným...
Ale já nikde nuvadel a ani nehájil aby stal kvalini párek 15 Kc. I když pravda vetsi hodnotu i s hoskou a prisadou nema. Ale musí se zaplatit i prace, energie atd, tak proč ne 50. Nemam s tím problém. Vzdyz trdelnik je mnohem predrazenejsi
Na prvni pohled si rikam, no fuj to vypada jak hajzliky na nadrazi, ale na druhy a treti pohled se mi to zacinalo libit, ma to neco do sebe.
Párek v rohlíku se má k hotdogům stejně jako bicykl k Ducati.
Může mi někdo vysvětlit, proč jsou v českém podniku nad barem americké názvy jídel? Chápu to třeba v mekáči, ten je americký, ale tady se zase někdo snaží být moc světový.. A i ten cizinec pokud tu žije dlouhodobě, tak se má naučit česky
Tak přeci jen chilli cheese fries zní o něco lépe než smažené hranolky s chilli con Carne a se sýrem...
"Náš iced tea" fak rve za uši. To ti patlalové musí takto prznit jazyk? Tak ať zůstanou u jednoho jazyka a nemotají dva dohromady.
V Praze žije sice ještě cca 80% Čechů, ale za pár let ty nápisy budou v arabštině.
Přátelé kteří si myslíte, že je to hnusný divný americký předražený, tak to nechte na neviditelné ruce trhu, ať se ukáže jestli má pravdu onmajitel nebo zkrachuje....;-) Rozhodně lepší, než natahovat ruku na pracáku.
Prostor bistra je velmi světlý především díky původním dveřím z 90. let, které autoři pouze nově natřeli černou barvou.
Tak zírám - vždy jsem si myslel, že černá je ta nejtmavější z tmavých a ono ne.
Hospůdka nebo bistro vypadá naprosto skvěle. Funkční, jednoduchá, krásná a estetická. Nevím jak vaří, ale interiér se mi líbí a moc.