Diskuze

Na zahradě za domem si postavila dřevěnou chatku. Díky ní vydělává

Kathryn Minchewová se stala známou díky oblíbené televizní show o vaření MasterChef, ve které postoupila do semifinále. Svou první restauraci otevřela netradičně na své zahradě v anglickém Gloucesteru. Stačil jí na to malý grilovací srub, tzv. finská kota.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J36a27n 86P86e97k89a

10. 12. 2014 13:03

Závidím angličanům takové možnosti, u nás by to skrz normy nemělo šanci projít.

6 0
možnosti
AK

No přesně,tady jak nemáte soc,zařízení a odpovídající kouhoutky u baterií,tak nemáte šanci na nic.To jsou ty zákony z EU,tak si je musíme vyžrat do dna.Proč nemají takovou birokracii třeba tam??Protže jim na jejich nařízení zvysoka,jen my jsme takový, že si v Bruselu prdnou a my se ztoho můžem podělat.jěďte do Řecka a uvidíte co jste ještě nikdy neviděly.Řekové dostaly miliónové dotace na přestavbu jejich odpadních síti jak ve městach,tak na hotelích.A co se stalo??NIC.jen pár hotelů využilo toto k modernizaci,ale u většiny se nic podobného nestalo.A taky jsou v EU.Asi si dělaj z celé EU dobrý den.!!

2 0
možnosti
JK

Tak tohle by v ČR nešlo.  První kontrola by napálila takovou pokutu, že by jí na ni ta hospůdka nevydělala ani za sto let. :-/

6 0
možnosti

Přesně to jsem chtěl napsat. Kdysi jsem četl (nebo někde viděl), že u nás jsou takové podmíky, že je prakticky nikdo nemůže splnit (např. ani vejce z vlastního chovu se nemohou použít), zatímco v Anglii přide ta kontrola do kuchyně, a když vidí, že je tam čisto, tak to na povolení úplně stačí.

3 0
možnosti
JK

To by mne zajímalo, co na to Česká republika... nerezové bezkontaktní kohoutky, zvlášť pánský, dámský a pro personál záchod... a co česká hygiena... a co čeští hasiči a co český stavební úřad... a i kdyby to dopadlo, pak co český závistivý soused...;-D;-D;-D

9 0
možnosti

A70d41o31l17f 24Ř85í14h40a

10. 12. 2014 7:36

Konečně něco pěkného.

0 0
možnosti
OM

Pro zajímavost to jen zkusit? Proč ne. Jen jsem nepochopil ten stůl, kolem kterého se má sedět. Já vidím ohniště, servírovací pultíky a u stěn lavice. Řekl bych, že lidé jedí buďto vestoje, nebo si sednou a talíř si dají na klín. A kuchař chodí okolo ohniště.

2 0
možnosti
TK

Na fotkach je patrne ze jsou stoli vysouvaci

0 0
možnosti