Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Obalte rybu do těsta ze soli a dejte péct. Výsledek vás nadchne

Mezi účastníky kuchařských kurzů převažují často muži. Doma pak bývají nároční na vybavení kuchyně, noži počínaje a spotřebiči konče. Také se rádi pouštějí do netradičních receptů. Přístroje ovládané podobně jako mobily a s přednastavenými recepty dovolují vyniknout i začátečníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O64l36d98ř15i46c41h 53H62o23r24á31k 2274969501975

Aneb když nenajdete dost troubů, co si koupí novou troubu za 50 litrů.

Víte, to už je lepší si koupit menší profesionální konvektomat. Nebo ne?

0/0
12.11.2014 13:39

M42a61r69e54k 54B61e16n96d17a 5354594486135

konvektomat za 50 litrů? Možná použitý a bez DPH.

+1/0
12.11.2014 22:35
Foto

L49u93b21o27š 52H47a48n77u21s 4927627551922

Konvekťák za 50 litrů??? To jste spadl z višně???

+1/0
13.11.2014 3:53

M42i46r64o 70M44a20t97e21j41k85a 5496807253347

již je to cca 35 roku co jsem začal peci kuře v solnem obalu je vynikajici bez tuku a nesoli se teda až na tu krustu že!!

+2/0
5.11.2014 6:09

A13l29e12š 97L21i80s15o58v72s30k19ý 9102544133598

Asi se ty trouby špatně prodávají, že je tady za měsíc už druhý reklamní článek, hihihi

+4/0
4.11.2014 21:32

H63e50l76e91n98a 68V73e60v52e64r25k37o15v38a 3619357

Zrovna tento recept není žádná sláva.Možná tak pro zábavu,to až budete sundávat a uklízet krustu.A připravit se dá i v obyčejné troubě.přes nános soli tu rybu nikdo nevysuší.

+1/−2
4.11.2014 10:28

J76a70k31u24b 74F90e89i63f44a21r 7369869906499

je to recept z několik let starého Apetitu, já dávám přednost tedy pouze samotné solné krustě.

+1/0
4.11.2014 15:56

H34e20l52e17n81a 31J98e14l33í34n43k55o50v55á 4564642762530

Tento ubohý kuchařský článek není ničím jiným, než komerční prezentací a jako komerční prezentace by také měl být označen, navíc není jediný důvod pro to, aby jím byl zaplevelována rubrika Bydlení - na zveřejňování kuchařských receptů snad má iDnes speciální box v rubrice ONA.

+11/0
4.11.2014 9:42
Foto

P44e67t83r 33Š83r81a44i88e59r 9853372642567

Jediný důvod je, že v rámci rubriky vám cpou spotřebiče od určité firmy...;-)

+3/0
4.11.2014 10:35

O47n73d60ř24e90j 27S61t31a79r14o76c65h 5960893402454

V článku je tolikrát napsáno slovo Electrolux, že  je s podivem, že se tam vešlo ještě něco jiného.

Ale také si dovolím reklamu. Když chcete kurz vaření, doporučuji Pražský kulinářský institut Romana Vaňka. Je to zábava a dělají to profíci, kteří tomu opravdu rozumějí. A rozhodně vám nechtějí jen prodat troubu.  Byl jsem tam a chci ještě aspoň jeden kurz absolvovat.

+7/0
4.11.2014 8:48

B49o18h87u55m58i42l56a 80M49a85j68e35r47o41v48á 4287951684

Trouby nejdou furt na odbyt co???

+14/0
4.11.2014 7:27

J85a17k76u93b 41F72e58i90f23a87r 7799559276839

Njn, tak troubu za 50+ tis. si každý nekoupí.

+4/0
4.11.2014 8:23

J53a57n 24J45a28r76o10s 1879407140438

Znam jednu co mela pekny pekac, trobu k nemu uz pak poridila skoro zadarmo.

(Ach jo, nemel jsem ty Hovory z Lan poslouchat)

+16/0
4.11.2014 10:50

J51i40ř92í 94Z42i71k38a 2479116304539

Ano, velmi záleží na kvalitě pekáče, trouba se následně, dle kvality pekáče, dá pořídit i velice luxusní. Byť nevím proč jacísi odborníci radí postupovat obráceně.

0/0
23.11.2014 3:14







Najdete na iDNES.cz