Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Obalte rybu do těsta ze soli a dejte péct. Výsledek vás nadchne

Mezi účastníky kuchařských kurzů převažují často muži. Doma pak bývají nároční na vybavení kuchyně, noži počínaje a spotřebiči konče. Také se rádi pouštějí do netradičních receptů. Přístroje ovládané podobně jako mobily a s přednastavenými recepty dovolují vyniknout i začátečníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O11l16d72ř31i45c39h 48H40o29r70á16k 2414769751845

Aneb když nenajdete dost troubů, co si koupí novou troubu za 50 litrů.

Víte, to už je lepší si koupit menší profesionální konvektomat. Nebo ne?

0/0
12.11.2014 13:39

M44a75r63e56k 90B96e63n62d68a 5564464346325

konvektomat za 50 litrů? Možná použitý a bez DPH.

+1/0
12.11.2014 22:35
Foto

L20u25b79o96š 24H45a86n62u18s 4127927451492

Konvekťák za 50 litrů??? To jste spadl z višně???

+1/0
13.11.2014 3:53

M93i89r95o 43M14a89t54e62j89k24a 5176637633617

již je to cca 35 roku co jsem začal peci kuře v solnem obalu je vynikajici bez tuku a nesoli se teda až na tu krustu že!!

+2/0
5.11.2014 6:09

A46l52e13š 74L98i14s25o30v14s89k19ý 9272414873328

Asi se ty trouby špatně prodávají, že je tady za měsíc už druhý reklamní článek, hihihi

+4/0
4.11.2014 21:32

H36e72l69e21n50a 12V73e66v35e51r56k79o69v29a 3119727

Zrovna tento recept není žádná sláva.Možná tak pro zábavu,to až budete sundávat a uklízet krustu.A připravit se dá i v obyčejné troubě.přes nános soli tu rybu nikdo nevysuší.

+1/−2
4.11.2014 10:28

J42a60k82u49b 19F15e36i93f40a33r 7729859156349

je to recept z několik let starého Apetitu, já dávám přednost tedy pouze samotné solné krustě.

+1/0
4.11.2014 15:56

H86e57l65e40n63a 50J47e52l23í58n72k84o77v32á 4524342552100

Tento ubohý kuchařský článek není ničím jiným, než komerční prezentací a jako komerční prezentace by také měl být označen, navíc není jediný důvod pro to, aby jím byl zaplevelována rubrika Bydlení - na zveřejňování kuchařských receptů snad má iDnes speciální box v rubrice ONA.

+11/0
4.11.2014 9:42
Foto

P12e27t76r 66Š57r48a22i30e45r 9753792262397

Jediný důvod je, že v rámci rubriky vám cpou spotřebiče od určité firmy...;-)

+3/0
4.11.2014 10:35

O86n61d10ř64e97j 23S38t65a59r35o88c47h 5330763342374

V článku je tolikrát napsáno slovo Electrolux, že  je s podivem, že se tam vešlo ještě něco jiného.

Ale také si dovolím reklamu. Když chcete kurz vaření, doporučuji Pražský kulinářský institut Romana Vaňka. Je to zábava a dělají to profíci, kteří tomu opravdu rozumějí. A rozhodně vám nechtějí jen prodat troubu.  Byl jsem tam a chci ještě aspoň jeden kurz absolvovat.

+7/0
4.11.2014 8:48

B13o50h16u77m71i82l87a 57M30a10j27e28r42o14v70á 4717951294

Trouby nejdou furt na odbyt co???

+14/0
4.11.2014 7:27

J84a33k76u67b 53F20e27i44f52a91r 7869289336709

Njn, tak troubu za 50+ tis. si každý nekoupí.

+4/0
4.11.2014 8:23

J87a92n 41J34a73r48o66s 1149727520448

Znam jednu co mela pekny pekac, trobu k nemu uz pak poridila skoro zadarmo.

(Ach jo, nemel jsem ty Hovory z Lan poslouchat)

+16/0
4.11.2014 10:50

J97i95ř20í 33Z55i63k27a 2509146914109

Ano, velmi záleží na kvalitě pekáče, trouba se následně, dle kvality pekáče, dá pořídit i velice luxusní. Byť nevím proč jacísi odborníci radí postupovat obráceně.

0/0
23.11.2014 3:14







Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.