Diskuze

Jak uvařit čtyři různá jídla v troubě najednou. Navíc rychle a chutně

Děti nejedí maso, muž zeleninu a manželka drží dietu… Vyjít vstříc takové rodině není snadné, zejména když chybí čas. V jedné troubě však můžete připravit několik jídel najednou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70i76ř43í 53K97r48a61m70p73l

24. 10. 2014 10:15

supr. Až nám za 10 let odejde současná trouba, tak máme o čem přemýšlet, co si pořídíme (pokud nebudou novější technologie)

2 0
možnosti

V38í40ť13a 57N94o68v95á46k

23. 10. 2014 15:14

A takové věci jako jakou teplotu nastavit na sondě...nikde. A rýže až 20 minut po všem?? To bude losos studenej jak..

2 0
možnosti

Já jsem pochopil, že napřed dáte vařit rýži a pak tam vrznete lososa, aby to bylo všechno zaráz hotové.

Vy jste to pochopil jinak?

0 0
možnosti

P91a41v30e86l 42F57a82r69a

22. 10. 2014 14:04

"A nemusíte se bát, že jídla od sebe převezmou vůni či chuť, tomu brání ventilátor."

A jak tomu ten ventilátor brání?

3 0
možnosti

čerstvé jahody v říjnu :-/ i kdyby byly odněkud dovezené :-/

2 0
možnosti

hlavně to těsto rozválené na 1,5cm tlustý plát je na jahodové knedlíky snad světový unikát :-P

2 0
možnosti

Multifunkční elektrické trouby, jinak řečeno konvektomaty, s velkým výkonem a spoustou programů jsou bájo.

Jen ta cena za slušný gastro stroj - přes 100 000 Kč - prakticky vylučuje, že byste si domů byli schopni koupit něco srovnatelného s tím co používají profi kuchaři.

1 1
možnosti

Dělat lososa a jahodové knedlíky v jednom tak si zošklivím oboje

2 0
možnosti

A kdepak je nápis "Komerční sdělení"?:-/

.

Jinak to bude teda mňamka jahodové knedlíky načichlé rybinou.

Na přípravu rýže je samozřejmě lepší rýžovar. A jestli čas přípravy přetáhnete, (u každého jídla je jiný)  tak se nic moc nestane - akorát to nebude k žrádlu. Specielně u rýže to pak bude výsledek jak v Japonsku. U nás se ovšem takové rýži říká rýžový nákyp, případně kejda. ;-D

Že se šéfkuchaři Antonínu Bradáčovi chce takhe se ztrapňovat...

3 0
možnosti

B66e12n 46P92a81v28k74a

21. 10. 2014 18:16

Tak rýže mě fakt rozesmála. Příprava rýže je snad základ. Dáte do kastrólu rýži v poměru s vodou 1:2 a dáte na oheň. Když je voda vsáklá a odpařená, tak podáváte. Hotový hi-tech. Tzv. dušení rýže. Když to nevychází, tak vodu slijete či přidáte. Testujeme uvaření rýže pod elektronovým mikrosk... pardon, prostě si to ochutnáte.

1 1
možnosti

Ovšem na sporáku a v obyčejné troubě též uvařím několik jídel najednou. Nevidím důvod, proč strkat ovocné knedlíky a rybu do trouby (obzvlášť když chci rybu pečenou a ne pařenou), když můžu rybu normálně upéct a knedlíky normálně uvařit. A taky není od věci vést děti k tomu, že k jídlu je to, co je zrovna uvařeno a nevymýšlet si každý člen rodiny svoje extrabuřty.:-)

15 1
možnosti

Přesně tak.

Chtěl bych vidět tu domácnost, kde se k obědu dělají 4 chody - pro každého něco. V takové domácnosti by se mělo spíš začít s výchovou, než pořizovat nesmyslné zařízení.

8 0
možnosti
Foto

VPerfektní, uspořím spoustu času. Tento sporák mám, ani jsem si neuvědomila, že má tyto schopnosti. Jsem nadšená. Děkuji za článek.

0 1
možnosti
Foto

Zkusila jste ho zapnout? ;-D

8 0
možnosti