Diskuze

Jídlo v hrnci už nemusíte míchat, zvládne to sám. Kam kráčí spotřebiče

Hrnec, kde se jídlo samo míchá, indukční deska, která může nahradit i parní troubu. Nebo pračky, které perou ve vodě, kde teploměr ukazuje 15° C. To a další novinky nabídl největší evropský veletrh spotřební elektroniky IFA v Berlíně, který končí 5. září.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stanea

21. 9. 2012 17:53
Vidim strašný problém

pro vyrobce kvedlacek a varecek. Ted urcite vsichni udelaji bankrot ;-D

1 0
možnosti

sediment

14. 9. 2012 13:58
Zcela exaktní hrnec!

;-D;-D

0 0
možnosti

really?

3. 9. 2012 14:37
2)) Dneska uz neni potreba jidlo varit!

Take sekana, burgery, kureci salat, tuna salat, majoneza, slehacka, cokolada, ruzne kremy, chleba, putanesca, genoyese, kure Alfredo, cookies, dokonce i zmrzlina se da vyrobit z orechu a ovoce, ruzne smoothies .... vsechno chutna tak delish a skvele! Nepouziva se zadny cukr, ale agave syrup, zadna klasicka sojovka, ale nama shoyu (k marinovani hub, zazvoru), ktera chutna uplne stejne, ale neobsahuje skodlivou soyu atd. ... je toho spousta. Pouzivaji se jen zdrave ingredience a produkty a lidem, kteri sem chodili, nebo stale chodi na ruzne terapie (lide s rakovinou, bechterevovou nemoci atd) se naucili jist tuhle stravu a nemohou si to vynachvalit, protoze je to opravdu moc chutne a lide kteri jsou uz davno vyleceni se k nam na jidlo vraceji, coz o necemu vypovida, ze???

0 0
možnosti

Rubik1

4. 9. 2012 1:05
Re: 2)) Dneska uz neni potreba jidlo varit!

O cem to vypovida? Asi maji problemy s pameti. Ze jsou to vsechno starsi lide?

Do slazenych napoju se u vas cukr take nepouziva, a pritom je to krok k horsimu. Nepouziva se nikoliv kvuli zdravi, ale kvuli vetsim ziskum pri jeho nahrazeni kukuricnym syrupem (HFCS). Soya byla dlouha desetileti povazovana za zdravou nez se zjistilo, ze muze zpusobovat problemy. Proc by to s nama shoyu misto soyove omacky nemelo dopadnout uplne stejne? Myslite kvuli jejimu delsimu jmenu?

0 0
možnosti

really?

3. 9. 2012 14:36
1)) Dneska uz neni potreba jidlo varit!

Vidim, ze mi tady odpovidate sama negativa k tomu co jsem napsala, tak vam to trosinku vic priblizim.

Pracuji v "Ionie Healing Center and Raw Food Cafe" jako raw food chef, takze toto zakladni vybaveni mam samozrejme nenejn v praci, ale take doma, protoze neustale vymyslim neco noveho.

Uz jste nekdy vyzkouseli jak chutna takovy lemon cheesecake? Budete zrejme hodne prekvapeni, protoze chutna daleko lip, nez ten normalni. Uz jen ten "crust" napovida mnohe: mandle,datle,vanilka? Nebo brownies, pizza crust, ruzne syry vyrobene z orechu a zeleniny.

0 0
možnosti

Rubik1

4. 9. 2012 0:58
Re: 1)) Dneska uz neni potreba jidlo varit!

Dobry, ale nesnasim brownies a syry mam rad vyrabene z mleka a ne ze zeleniny, podobne jako mam rad skutecnou zeleninu a ne geneticky upravenou na foceni nebo nazyvanou "syr". Ale jinak nic proti vašemu Lečivému Centru a Syrové Kafetérii. Rozhodujici je, zda to vynáší.

1 0
možnosti

Antonin, topič

3. 9. 2012 11:43
Článek

pro oběti reklamy, co to je ten "digitální invertorový motor?" Proč se prostě nemůže napsat motor s měničem řízený mikroprocesorem? Aha, to by nebylo dost sexy.

Jinak pro skutečné vaření tyhle pitomosti nepotřebujete. Hrnec na rejžu, hrnec na těstoviny, vařidlo na papriky, vařič na vejce... tuny kravin na hraní, ne na práci. Ale jako kdo si chce hrát, tak ať si hraje, proč ne. Byznys se musí hejbat, to lidi se třema stoletejma kastrolama a fištronem nevytrhnou.

Mimochodem, kdo jako dělá rizoto v HRNCI???;-D

0 0
možnosti

roedor

3. 9. 2012 9:20
No, mě přijde, že čím víc vychytávek, tím je to méně

praktické (čest výjimkám), ten míchací kastrol bych nechtěla (bude se to hůř mýt a to míchátko dřív nebo později stejně odejde). A bioekogreen spotřebiče jsou zlo, myčka myje v pár deci vody (celkem eklhaft), pračka šudlá prádlo pomalu nasucho, takže se stejně musí přidávat máchání, praní za stále nižší teploty taky nepovažuju za žádnou extra vychytávku, o to víc to potřebuje chemie.

1 0
možnosti

MW01

3. 9. 2012 0:11
míchací hrnec

Koupil jsem k vánocům (pro rýpaly: kromě jiného) Kenwood Cooking Chef a nejdřví spousta řečí, co to je za hovadinu, ale teď v něm vaří několikrát týdně a fakt jsou znát silné stránky. Kdyžtak si to vygooglete.

0 0
možnosti

Antonin, topič

3. 9. 2012 11:41
--

Nechápu, proč by si to kdo měl googlit, když je to poměrně jasně popsáno v článku.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

2. 9. 2012 21:15
Míchačka

Asi bude záležet, kolik to bude mít otáček. Ale aby se vám omáčka nepřipálila, tak to chce míchat fest (a u ostatního to nemá smysl). No ještě, že to mají kombinované s mixérem. To tomu dává smysl.

0 0
možnosti

tryskomys

2. 9. 2012 19:27
Stejně

jsou nejlepší amarouny. Ty jsou uvařený hned a bez hrnce;-)

0 0
možnosti

really?

3. 9. 2012 13:34
Re: Stejně

Jak se vari amarouny? To me moc zajima!R^8-o

0 0
možnosti

venecek.nebo.rakvicku2

2. 9. 2012 14:23
Kuřátko dozlatova upekou

...infračervené paprsky! Samočinný elektronkový přístroj ohlídá vše potřebné! Kuchyň budoucnosti!

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

2. 9. 2012 21:12
Re: Kuřátko dozlatova upekou

Si pamatuju na nějaký TV spot s mikrovlnkou z 50. let snad. Někde jsem to viděl na záznamu. A dušovali se tam, že teď už bude kuře za 20 minut hotové. No uběhlo 60 let a to mňamózní kuře nikde:-)

0 0
možnosti