Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Předělání bytu bývá časté novoroční přání. Rady nabízejí kurzy bydlení

Vedle hubnutí bývá předělání bytu nebo alespoň jedné místnosti častým předsevzetím do nového roku. Potřebné jsou k tomu nejen nadšení a finance, ale také znalosti. Třeba z kurzů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Mo_Berg

Mno tak...

ta bílá kuchyně v oranžovo-rudý stěně... strašný

0/0
5.1.2012 14:49

picoda

Re: Mno tak...

R^ a ta zidle z umele hmoty vedle krbu je tez desiva !!RvRv:-(

0/0
6.1.2012 0:59

3dzery

Re: Mno tak...

Přímo strašná.8-o

0/0
6.1.2012 10:57

1zuza

Ja jsem se prihlasila

myslim, ze za tri hodiny se neco dozvedet muzu. Tesim se. Dam vam pak vedet.:-)

+2/0
5.1.2012 13:22

Ardan

Re: Ja jsem se prihlasila

Tak jít ha dobrou večeři za ty peníze je podle mně užitečnější než poslouchat tři hodiny mlácení prázdné slámy za 650 Kč. :-)

0/0
5.1.2012 14:33

ricpic3

Re: Ja jsem se prihlasila

ne každý, když se narodil, tak už všechno věděl jako vy.

0/0
5.1.2012 14:36

Dark5

Re: Ja jsem se prihlasila

Za ty prachy si to radsi najdu na netu. Navic interiery jsou dost subjektivni zalezitost, takze je bud nekdo ovce a necha si rict, co kam ma dat a jak nebo se zamysli a udela si to podle svych predstav. Navic pak vim, ze jsem si to udelal sam, vic si toho vazim a je to i otazka hrdosti nebyt ovce.;-)

0/0
5.1.2012 15:42

radaumacher

Re: Ja jsem se prihlasila

Pokud vím, nikdo vám tam tvůrčí myšlení nedusí, jen je snaha dát lidem i podněty k myšlení a vkus, když ho nemají zděděný či vychovaný.

0/0
5.1.2012 19:46

Ardan

Re: Ja jsem se prihlasila

Já se živím TZB takže i když nejsem architekt, tak o této oblasti si myslím že jsem něco pochytil.A čím modernější budova tím horší.

0/0
5.1.2012 16:16

Dark5

Re: Ja jsem se prihlasila

Thats how this s*it works. Nejde vubec o to, jestli je to kvalitni, ale o to, ze o tom nekoho presvedcite. V dnesni dobe hromadneho plytvani je to o reklame a manipulaci. Uz to neni o tom potrebuji, ale chci, protoze tim se odlisim...:-/

0/0
6.1.2012 0:30

Patrik33

Re: Ja jsem se prihlasila

Za ty tři hodiny se určitě něco dozvíte, i kdyby to třeba mělo být jen potvrzení informací, které už znáte. I to má svou cenu, když se člověk dozví, že je to tak, jak si myslel resp. že to ještě stále platí.  Dejte vědět, co a jak tam bylo. :-)

+3/0
5.1.2012 16:19

babička_Boženy_Němcové

kurzy

vaření, módního stylingu, teď i bydlení. Asi si taky zařídím nějakej kurz. Třeba vedení planejch keců v diskuzích :)

0/0
5.1.2012 10:41

MalilinkaMalinka

Proč

Vždy mě při pohledu na nějakou "nádhernou" rekonstrukci fascinuje, jak v článku zdůrazňují, jak je nová kuchyň praktičtější než ta předchozí a slovo praktičnost se omílá donekonečna, přičemž člověka hned při prvním pohledu uhodí do očí zásadní chyba - téměř vždy je lednička umístěná vedle trouby, a co hůř - až na konci linky. Když pominu tepelnou nevyýhodnost takového rozhodnutí, tak především nikde není odkládací prostor pro věci zrovna vytažené z ledničky.  Každý, kdo v kuchyni tráví alespoň tolik času, aby si tam chystal snídaně a večeře musí přece vědět, že drtivá většina vaření začíná v lednici a u špajzu, kdy vytáhnu a nachystám si všechny potřebné suroviny.  Nedokážu si představit, že bych otvírala a zavírala ledničku pětkrát za sebou jen proto, že už budu mít plnou náruč věcí.

Po pohledu na reklamní fotku oranžové kuchyně jsem tedy smutná, protože zase se tady někdo vydává za někoho, kým není.

+2/0
5.1.2012 9:47

Dark5

Re: Proč

Ona ani ta trouba dole neni moc prakticka, zvlaste, kdyz ji mohli posunout vyse. Drez je od sporaku take zbytecne daleko a s nutnosti se otacet, kdyz chce clovek slit brambory. A odkladani nadobi smerem do pracovniho prostoru bych teda nedelal. Ale jestli bere frau archyketka 650 na hlavu za par hodin, tak asi doma ani nemusi varit.

S tim, ze je lednice vedle trouby uz neni takovej problem, da se to slusne odizolovat, ale nemit odkladaci plochuvedle lednice, alespon malou, je opravdu hloupost.

0/0
5.1.2012 10:02

DocMart

Re: Proč

Na té fotografii v oranžové odděluje lednici od nejbližší odkládací plochy 60 cm široká trouba. To vám opravdu přijde daleko? Myšlenku nedávat lednici do bloku s ostatními spotřebiči podporuji, mimojiné také kvůli vzdálenosti od pultů, ale tady to není ten případ. Tepelně trouba vedle lednice samozřejmě problém je a to značný, zvláště když pečete často. Stejně tak, když skříň, do které lednici zavřete není dobře vyřešeno odvětrání. To pak spotřeba proudu u lednice může být až několikanásobná, ale holt móda je móda.

0/0
5.1.2012 11:02

Dark5

Re: Proč

Ano, davam prednost odkladu hned vedle lednice. Napriklad kdyz prijedu z nakupu, polozim si to vedle a cpu do lednicky a nemusim pri tom skakat zprava doleva. Obcas pri vyndavani neceho ze zadu se to taky hodi. Jinak proti zarovnani do bloku nic nemam, pusobi to dobre.

Lednici musite od trouby kvalitne odizolovat, pak to neni problem. Kdyz to nekdo neudela, tak je hnup a pak lednice trpi. S tim cpanim lednice do skrine je spis na zvazenou, ze je o to mensi uvnitr, je o dost drazsi a navic dneska uz se delaj moc pekny samostatne stojici lednice. To ale at si kazdy zvazi sam.

0/0
5.1.2012 15:54

hermína

Re: Proč

troubu volím jedině dole, radši se k horkému ohnu, než to taky z výšky. a na potření, podlití atd. mi to přijde ideální. taky potřebuju mít odkládací plochu nad troubou, dávám si tam třeba hrnek s podlévací směsí, nebo opeču maso v kastrólu a přendám ho z plotny dolů do trouby, horké naopak z trouby na kamna...

přijde mi, že někdo vymyslel troubu oddělenou od plotýnek a tak ji museli všichni začít cpát jinam.

0/0
5.1.2012 22:40

Dark5

Re: Proč

A jeste lepsi je, kdyz u toho muzete stat vzprimene a krasne do pekace koukate. ;-) Proto se trouba posouva mirne nahoru. Klidne jde rovnou nad ni dat zvysenou linku, ale vetsinou se tam cpe mikrovlnka.

0/0
6.1.2012 0:34

Alowen

Re: Proč

Já mám kuchyň obyčejnou, celkem malou, ale maximálně mi vyhovuje. Kdybych si ji zařizovala sma, udělala bych to tak znovu.

Odkládací plocha vedle ledničky by mi taky chyběla. Hlavně že mají vinotéku

0/0
5.1.2012 10:08

Alowen

Re: Proč

Anebo si architekt myslí, že si z lednice vemze vždy jen jednu věc, kterou zrovna potřebujete ;-D.

Já samozřejmě vím, ža takovéhle myšlení je blbost....

Ale někde to jinak bohužel nejde. Švagrová má lednici trošku mimo, protože prostě nebylo kam ji dát :-/

0/0
5.1.2012 10:10

IfčaX

Re: Proč

No, na druhou stranu - málokdy beru z lednice naráz víc než jednu-dvě věci. V ledničce jsou proto, že jim běžná teplota nesvědčí, takže v přeestihu z ní nic nevytahuju a chodím si pro to opravdu, až potřebuju. (I když tu odkladní plochu na dosah od ní mám).

0/0
5.1.2012 15:03

hermína

Re: Proč

zrovna na pečení se to vyndavá předem až hodinu, aby byla stejná teplota surovin (máslo, vejce...). a maso taky předem, aby nemělo šok při skoku na gril.;-)

0/0
5.1.2012 22:46

IfčaX

Re: Proč

No, jasně - ale to řadím do té kategorie "až to potřebuju". Prostě to zrovna potřebuju dát zavlažit. Myslela jsem to tak, že si přece nevytahuju věci na celý den dopředu. :-)

0/0
13.1.2012 16:03

hermína

Re: Proč

já mám lednici v jídelně a odkládám na jídelní stůl. jinam se nevešla. nutí mě to si promyslet vaření a vyndat všechno naráz a přenést do kuchyně. ale pohodlné to teda není ani trochu

0/0
5.1.2012 22:45

Ardan

Cena kurzu.

Za tři hodiny o ničem 650 Kč. V případě zakoupení dalšího 20 % sleva. Konečně vím kde studovala Mlejnková.

+1/0
5.1.2012 9:24

Patrik33

Re: Cena kurzu.

;-D;-D;-D

0/0
5.1.2012 10:58

vegab

...

No a z takových kurzů sem pak putují práce absolventů...Rv

+1/0
5.1.2012 8:07







Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.