- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No je to všechno pěkné, ale přijde mi, že ten rozdělovník zabere víc místa než co se do něj dá uložit. Mám z toho pocit, že je to za hodně peněz za málo muziky. A ten úklid bych taky nechtěla dělat. Kdo v kuchyni opravdu pracuje ví přesně, co kde má a kam sáhnout.
Zajímavé: Organizér firmy Hettich je na fotu od firmy Blum. Aspoň si to přečtěte než něco napíšete!
Jen prosím, (nepravidelné) otvory se většinou frézují, na soustruhu by to dalo moc práce.
Ty drobky by pak asi hospodyňka z té zásuvky luxovala vysavačem, ne?
Velmi nepraktické!
ale příšerně drahé...Organizér na příbory jsem si sice pořídila v Ikei, ale stejně byl o pár milimetrů větší než zásuvka, no nevyhodím něco, co mě stálo nějaké šušně. Tak jsem to to jednoduše hezky odstřihla.
Dneska se nepotřebné, či po špatném změření chybně nakoupené předměty vyhazovat nemusí. Od toho bylo vynalezeno Aukro.
Vyházej všechny hadry a máš tam hned jako v klícce!
Pokud si věci uspořádáma zvyknu si nato, tak nepromarním hodně času hledáním.
Tyhle organizéry jsou pěkné, ale do starších kuchyní se to nedá dost dobře zakomponovat...
ano, je to přehledné, ale vejde se tam o mnohem míň věcí. Organizér mám toliko pro příbory a u první nízké zásuvky. Ale jinak mám hrnce naskládané v sobě, mísy jakbysmet. Za 30 let mé kuchyňské kariery mám věci, které potřebuji jednou za rok a někde být musí.... Jeví se mi to spíš jako plýtvání místem.
Výsuvné koše ve špajzu, to je jiná
Paní Štěpánová, můžete alespoň hrubě nastínit, jak byste do těch dřevěných vložek soustružila ta místa na jednotlivé kusy náčiní?