- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Do Maui chodíme již asi půl roku. Tento podnik se vymyká veškerým zvyklostem. Osobní přístup majitelů k hostům, skvělí barmani, kteří dělají show pro lidi, čisto, útulno, a jídlo na jedničku. Bydlíme cca 60 km od Mariánských lázní...a přes to se nám vyplatí jezdit za zábavou zrovna tam...Strávili jsme zde i Silvestra. Menu za příjemnou cenu, ovšem jídlo...kulinářský zážitek. Díky Radku...dělejte to dál tak jak děláte. Většina z okolí, podnikající v gastronomii, by se od tebe mohla učit. Ríša Ostrov
Omáčka má být Kikkoman-ale to je jen překlep (i když teda pochopitelně může být i jiná značka...) ale zaujalo mě, že se sushi dostalo do Japonska z Číny-a poprvé se začalo prodávat před branami Tokya....to trochu nesedí, ne?
Určitě výborná reklama pro paní majitelku 3 fotky s interiérem a dalších 20 s jejich nabídkou jídla.. A to by mě ještě zajímalo, jaký pak mají ceny
Vypadá to příjemně, ale jako sushi bar mi to moc nepřipomíná - spíš kavárnu. Jestli mají sushi jen v té chladící skříni, tak tam bych asi na něj nešla...asi jsem buď gurmán, nebo ovlivněná tím, jak takový sushi bar má opravdu vypadat...
to by mi v takový díře jako jsou mariánky celkem zajímalo...
1. Obdivuji je, že se do toho pustili a - v již nijak moc atraktivní díře, jako Mariánky, kterých bohužel sláva dávno uhasla - něco tak zajímavého stvořili
2. Přesto žasnu, že ceny odpovídají cenám v cizině - např. v Berlíně, ( níže pro srovnání několik sushi barů. Stačí kliknout na bar a na jejich cenník....Přitom jsou náklady služeb a platy personálu v BRD ca 3-4 x vyšší, dovolená min. 3 týdny atd... )
Snad sympatický bar vydrží v M.L. déle než rok, držím palce, eventualně za cenu korektury cen na běžnou úroveň tak, aby nebylo prázdno...
http://www.google.de/#hl=de&source=hp&q=suschi+bar+berlin&btnG=Google-Suche&
Ještě se zamýšlím, proč je v Česku s levnou pracovní silou skoro vše dažší, než na západě .....Ale asi to bude ta naše česká pandemie - bacil, ktery napadl mozky každého, kdo může nějak vydělávat a vystavit účet......Neboť tak, jak se majitelé baru zde stěžovali, že jim byl nabízen předražený architektonický projekt za 800 tisíc, tak vlastně oni sami zase........
Inu, ta známá česká nemoc.
Nemeli tady pred casem byt?Taky se mi zda,ze jsem je uz nekde videla,jinak kavarna dobra,skoda,ze je v clanku vic fotek jidla nez interieru,zajimala by me kuchyne.Susi nejim,jeste mohli otisknout menu
měli tu před časem určitě byteček, v podobném stylu včetně barevnosti a materiálů. V době focení reportáže tam nevidím snídat nikoho než majitele (působí sympaticky a věřím že jsou v pohodě a to že je prázdno je nebude vůbec stresovat), a mám pocit, že si kavárnu otevřeli skutečně tak trochu pro sebe, maj prachy nahoře pěknej bejvák, splnili si sen, je to příjemný snídat ve své kavárničce a to jestli budou vydělávat je zas až tak netíží.
Autor se asi spletl, že. Snad chtěl napsat "kromě hůlek - pokud to s nimi neumíte - je možno jíst sushi i rukami".
http://www.japanbusinesssolutions.cz/cs/content/kaiseki-ryori-form-ln-stolov-n
Ovsem na suschi bych v zadnem pripade nesel. Proste to nemam rad. Treba takovej byftecek s lahvinkou dobreho cerveneho by bylo neco uplne jineho .....
Člověk si na to musí zvyknout. Potom se ti o tom bude i zdát. Je to luxus.