Diskuze

Starý remorkér přestavěli na moderní restauraci. Před povodněmi ujede

První povodňová zóna nedovolí postavit u řeky ani loděnici. Přesto v pražských Modřanech najdete přesně v takové oblasti restauraci, půjčovnu, šatny i kanceláře. Vše totiž kotví na Vltavě. Starý remorkér našel nové uplatnění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hnupobijce

9. 9. 2009 16:17
To se podnika jedna basen

za penize z Unie.

0 0
možnosti

borivoj

9. 9. 2009 16:39
Re: To se podnika jedna basen

Co ti brání přijít s dobrým podnikatelským nápadem a zažádat si o ty prachy taky???? Že by z tebe hovořila toliko závist? :-P Já jim fandím R^

0 0
možnosti

čivavka

9. 9. 2009 15:45
nejen originální restaurace

Port 62 jsem si hned při první návštěve oblíbila. Pokaždé když tudy jedu na kole se zastavím na nějaký drink nebo lehké jídlo. Restaurace nezklamala ani když jsem sem přišla s přáteli na společenskou večeři. Personál na nás byl velice milý a jídlo bylo precizně připraveno. Navíc mi tu chutná více než ve vyhlášených restauracích v centru Prahy, kde je jídlo i pití několikrát dražší.  Vřele mohu doporučit lososa i skvělé míchané nápoje. Na lodi nechybí ani dětský koutek. Myslím si, že na své si tak přidjou všichni - dětičky, maminky, cyklisti, in -linisti nebo obchodníci, kteří konečně můžou pozvat své obchodní partnery na neobvyklé místo s úrovní. Za sebe fakt doporučuji a pěju chválu! Jsem ráda, že tohle místo vzniklo.

0 0
možnosti

gurmanka

9. 9. 2009 13:19
ňamózní restaurace :)

Ja mám tedy na restauraci ty nejlepší vzpomínky. Z jídla jsem už měla možnost otestovat několik polévek z poledního menu, které byli za cenu 30-35 Kč opravdu vynikající a ze standartního menu stojí určitě za zmínku- vepřová panenka, losos i sálát jako hlavní chod- všechno opravdu delikatésní.

Ceny si myslím jsou docela při zemi. Není to prostě bufáč, kde se najíte za 50 korun a dáte si k tomu za 20 pivo, ale příjemná restaurace. Absolvovala jsem už i večeři s přítelem a ačkoliv byla restaurace plná- především na zahrádce, protože byl opravdu horký letní večer, a my seděli po parném dni uvnitř vzadu, obsluha k nám chodila pořád..

Opravdu mě mrzí zmiňovaná špatná zkušenost autora komentáře- johny265, neboť já restauraci vřele doporučuji všem svým známým a jejich zkušenosti jak mi sdělili jsou taky pozitivní a do restaurace se vracejí. :-)

0 0
možnosti

johny265

9. 9. 2009 13:27
Re: ňamózní restaurace :)

Tak to já jedině rád slyším. Je možné, že se to už zlepšilo, že třeba vyměnili personál, který byl tehdy "nepoužitelný". Taky jsme seděli uvnitř vzadu, směrem "do řeky". Obecně jsem moc nechápal ten zmatek, co tam panoval, možná byli všichni noví a zmatení a měl jsem pocit, že jsem i zaslechl nějaké "nadávky" asi hlavního barmana směrem k ostatní obsluze. Každopádně čekat na džus s pivem čtvrt hodiny už bylo příliš, i kdyby "pivo pěnilo". Pokud je už nyní vše OK, jak říkáte, budu jedině rád a dám jim druhou šanci :-)

0 0
možnosti

johny265

9. 9. 2009 12:03
Restaurace - tragédie

Tak jako restaurace je to absolutní tragédie. Aspoň z vlastní zkušenosti. Uvnitř, kde bylo prázdno (venku u slunečníků i na horní palubě plno), jsme čekali 15 minut na jídelní lístek, pak jsem nevydržel a zašel si o něj říct na bar. Barman hodil ksicht a za 5 minut přišel čišník s lístkem. Objednávka rovnou džus a pivo, jídlo vybíráme. Nekomentuju, že ceny všeho (jídlo a pití) na internetu a jídelním lístku na místě se o dost liší (na to, že tam víceméně začínají, se na neaktualizovaný internet těžko můžou vymlouvat a i tak to neberu). Následně se ani po dlaších 15 minutách džusu a piva nedočkáme, takže odchod. A't si to vypijou sami :-/ Během této půlhodiny si uvnitř sedly a po čekání, kdy se nic nedělo, zase odešly asi další dva nebo tři páry. Co jsem slyšel, zatím se to tam teda moc nezlepšilo, spíš všeobecná neochota.

0 0
možnosti

johny265

9. 9. 2009 12:04
Re: Restaurace - tragédie pokračování

Kvalitu jídla a délku přípravy soudit nemůžu. Nevím, podruhé tam zajít jsem zatím odvahu nenašel.

Ale vzhledem k tomu, že vnitřek byl prázdný a stolů tam mají požehnaně,

nedokážu si představit, jak by nestíhali, pokud by náhodou měli plno. Co občas vídávám ze Strakonické na druhé straně řeky, tak mají uvnitř prázdno ve všední den i o víkendech.

Takže pokud se nezlepší obsluha, těžko mě tam dostanou znovu. I když prostředí je pěkné, netradiční a i samotná loď je udělaná hezky.

0 0
možnosti

vymrzovac

9. 9. 2009 10:07
jednu takovou loď.....

....mají už několik let v Hradci Králové na Labi.  Myslím, že by Vám ji dali zadarmo, resp. za odvoz, jen aby si to někdo někam odvezl. Byl to "obrovský podnikatelský úspěch"..........Rv   po vodě to neodjede nikam, na vyzvednutí jeřábama je to moc těžký. Jedině rozřezat na vodě a do šrotuR^

0 0
možnosti

fixfokus

9. 9. 2009 9:21
Brožek?

Nejmenovala se ta loď náhodou Josef BOŽEK (český vynálezce: http://cs.wikipedia.org/wiki/Josef_Bo%C5%BEek)? Žádného Brožka neznám.

0 0
možnosti

wandering star

9. 9. 2009 7:26
Hm, tak tam bych si drinka nedala

Co kdyby to náhodou bylo ekologické jako ten holandský hausbót?

0 0
možnosti

Janina7

9. 9. 2009 6:53
Tohle je nápad pro nádražáky!

Přestavět ty jejich drahý, špinavý, smrdutý, podle plotu jezdící mašiny a vagóny na dobré a luxusní restaurace! A ty jejich "in" karty by jsme mohli naházet do Vltavy (Labe).

0 0
možnosti