Diskuze

Nejchutnější maso připravíte v páře. A klidně i s kůrkou

Zdravá strava je v kurzu. Proto je stále větší zájem o parní hrnce a trouby pro zdravé vaření v páře. Zatímco hrnce stojí tisíc korun a více, trouby klidně třicetkrát tolik. Dokážou ovšem mnohem více.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sallmi

29. 4. 2009 11:58
:/

nechutnější maso připravím na dřevěném uhlí R^

0 0
možnosti

Karin1

28. 4. 2009 19:00
parní hrnec

já se teda zastanu článku, ikdyž nevím je to asi PR článek, tak je pravdivý :)  Dostala jsem parní hrnec od manžela k vánoců a opravdu si ho nemůžeme vynachválit :) Já to osobně doporučuji...

0 0
možnosti

usti-mnichov

28. 4. 2009 16:51
a kdyz vidim chripku

praseci, ptaci a kdovi jakou jeste pozname tak nebude co parit ;-D jeste ze do lesa a na louku to mam kousek :-P

0 0
možnosti

rafton

28. 4. 2009 13:26
PR článek

Dávám tomu tak rok maximálně dva.

Dodnes se neví co je to jíst zdravě a mění se to každých pět let.  Je jasné jen pár věcí co tělu škodí a co pomáhá.

Lidé si nechávají jídlo ozařovat (microvlnky) a jak si libují. No a teď pára. Za 10 let to bude možná X-RAY trouby.

A dnešní kult podvyživenosti je stejně tak prospěšný jako obezita.

Je to ohromný zdroj financí, tak proč to neživit, když to  lidé kupují.

0 0
možnosti

sarumánek

28. 4. 2009 20:04
Re: PR článek

Když už používáte cizí slova, aspoň se naučte jejich význam. PR (public relations) jsou články na zlepšení vztahu veřejnosti k nějaké značce nebo službě (například pomocí novinových článků nebo PR akcí). Toto není ani PR, ani reklama, protože to není na nějakou značku výrobku. To už by byl reklamou například i článek o solárních panelech nebo elektromobilech.

0 0
možnosti

**v

28. 4. 2009 11:23
Jezis to je blbost

Nejdriv to zkus a pak pis takove PR kraviny!!!!

Kdo to kdy zkusil (i s drahym tefalem), tak da za pravdu, ze krome dietnich jidel, kdy clovek rozumnou chut ozeli, je to naprosto nepouzitelna blbost, ktera se prodava prave jen diky prave takovymhle PR clankum!

0 0
možnosti

individual

28. 4. 2009 11:57
Re: Jezis to je blbost

"ze krome dietnich jidel, kdy clovek rozumnou chut ozeli" - tohle je obrovsky a nesmyslny stereotyp. Pokud pod pojmem 'dietni jidlo' chapeme vyvazenou stravu bohatou na ziviny a vitaminy a pokud mozno postradajici telu skodlive latky, tak davno davno davno neplati, ze je takove jidlo bez rozumne chuti.

0 0
možnosti

djsano

28. 4. 2009 11:04
Římský hrnec

Nechápu proč bych měl pořizovat přístroje za tisíce korun, když stačí si pořídít tzv. Římský hrnec, který stojí pár stovek a funguje naprosto spolehlivě...

0 0
možnosti

Eldi

28. 4. 2009 10:35
kůrka

jakým způsobem se v páře vytvoří dozlatova vypečená kůrka?

0 0
možnosti

vymrzovac

28. 4. 2009 11:24
Re: kůrka

letlampou.....:-/

0 0
možnosti

vymrzovac

28. 4. 2009 8:21
Magdaleno,Magdaleno,nauč se vařit !

Pak nebudeš psát, že nejchutnější maso připravíš v páře! Kdo je zvyklý na českou kuchyni, ten ví, že v páře o teplotě 100°C moc chutné maso nevykouzlíte. Ano, mám doma ten Cuisine, který je(mimochodem) 2-3x dražší než konkurenční parní hrnce. Je to perfektní na přípravu dietních zejména zeleninových pokrmů vč. rýže(tu v tom vzhledem k teplotě nikdy nepřipálíte). Je to dobré i na dietně připravená masa, jako rybí filety, občas drubeží. Ovšem "nejchutnější" maso to není. Hovězí je lepší hodit do papiňáku(do páry),protože při vyšším tlaku a teplotě je to rychlejší, vepřové taky nic moc. Ty masa jsou bez šťávy(na dietu dobrý).Jediný Cuisine má sice misku i na přípravu masa ve šťávě, ale pokud si uvědomíte, že tu šťávu máte pořád plnou zkondenzované vody, tak se z toho "opravdové šťávy" nedočkáte. Ty troby jsou poslední dobou moderní,vyvíječ páry se lehce přibližuje profesionálnímu konvektomatu, ale podobnou službu masu umí udělat i naše hospodyňky přiklopením pekáče a podléváním(mikroklima

0 0
možnosti