- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
já se teda zastanu článku, ikdyž nevím je to asi PR článek, tak je pravdivý :) Dostala jsem parní hrnec od manžela k vánoců a opravdu si ho nemůžeme vynachválit :) Já to osobně doporučuji...
praseci, ptaci a kdovi jakou jeste pozname tak nebude co parit jeste ze do lesa a na louku to mam kousek
Dávám tomu tak rok maximálně dva.
Dodnes se neví co je to jíst zdravě a mění se to každých pět let. Je jasné jen pár věcí co tělu škodí a co pomáhá.
Lidé si nechávají jídlo ozařovat (microvlnky) a jak si libují. No a teď pára. Za 10 let to bude možná X-RAY trouby.
A dnešní kult podvyživenosti je stejně tak prospěšný jako obezita.
Je to ohromný zdroj financí, tak proč to neživit, když to lidé kupují.
Když už používáte cizí slova, aspoň se naučte jejich význam. PR (public relations) jsou články na zlepšení vztahu veřejnosti k nějaké značce nebo službě (například pomocí novinových článků nebo PR akcí). Toto není ani PR, ani reklama, protože to není na nějakou značku výrobku. To už by byl reklamou například i článek o solárních panelech nebo elektromobilech.
Nejdriv to zkus a pak pis takove PR kraviny!!!!
Kdo to kdy zkusil (i s drahym tefalem), tak da za pravdu, ze krome dietnich jidel, kdy clovek rozumnou chut ozeli, je to naprosto nepouzitelna blbost, ktera se prodava prave jen diky prave takovymhle PR clankum!
"ze krome dietnich jidel, kdy clovek rozumnou chut ozeli" - tohle je obrovsky a nesmyslny stereotyp. Pokud pod pojmem 'dietni jidlo' chapeme vyvazenou stravu bohatou na ziviny a vitaminy a pokud mozno postradajici telu skodlive latky, tak davno davno davno neplati, ze je takove jidlo bez rozumne chuti.
Nechápu proč bych měl pořizovat přístroje za tisíce korun, když stačí si pořídít tzv. Římský hrnec, který stojí pár stovek a funguje naprosto spolehlivě...
Pak nebudeš psát, že nejchutnější maso připravíš v páře! Kdo je zvyklý na českou kuchyni, ten ví, že v páře o teplotě 100°C moc chutné maso nevykouzlíte. Ano, mám doma ten Cuisine, který je(mimochodem) 2-3x dražší než konkurenční parní hrnce. Je to perfektní na přípravu dietních zejména zeleninových pokrmů vč. rýže(tu v tom vzhledem k teplotě nikdy nepřipálíte). Je to dobré i na dietně připravená masa, jako rybí filety, občas drubeží. Ovšem "nejchutnější" maso to není. Hovězí je lepší hodit do papiňáku(do páry),protože při vyšším tlaku a teplotě je to rychlejší, vepřové taky nic moc. Ty masa jsou bez šťávy(na dietu dobrý).Jediný Cuisine má sice misku i na přípravu masa ve šťávě, ale pokud si uvědomíte, že tu šťávu máte pořád plnou zkondenzované vody, tak se z toho "opravdové šťávy" nedočkáte. Ty troby jsou poslední dobou moderní,vyvíječ páry se lehce přibližuje profesionálnímu konvektomatu, ale podobnou službu masu umí udělat i naše hospodyňky přiklopením pekáče a podléváním(mikroklima