Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Kuchařská soutěž dala zabrat. Chybovalo přes 40 procent účastníků

  1:00aktualizováno  1:00
Naše soutěž se společností Electrolux o deset kuchařských kurzů už zná deset výherců. Správně odpověděli na čtyři zadané otázky, kde měli na výběr ze tří odpovědí. Přejeme všem dobrou chuť.

V multifunkční parní troubě můžete připravovat hned několik pokrmů najednou, nehrozí, že by od sebe přejímaly vůni. | foto: Electrolux

Multifunkční parní trouby jsme představili ve čtyřech článcích, správné odpovědi (jak zněl návod v textu) bylo možné dohledat v nich, dále pak na webových stránkách společnosti Electrolux či na www.pecemevpare.cz. Přesto více než 40 procent soutěžících udělalo jednu i více chyb.

Zde jsou ti, kteří si budou moci vyzkoušet vaření v páře přímo v praxi a také si na hotových pokrmech pochutnat. Z téměř tří set soutěžících, kteří správně odpověděli, byli vylosováni:

1.  Jan Schejbal
2.  David Krupka
3.  Iva Ribaille
4.  Milan Šípek
5.  Gabriela Seďová
6.  Zuzana Potůčková
7.  Iva Zikešová
8.  Lukáš Kroczek
9.  Jana Dvořáková
10. Miroslav Urban

Multifunkční parní trouba zvládne i pečení s kůrkou.

Multifunkční parní trouba zvládne i pečení s kůrkou.

Tito čtenáři si budou moci vyzkoušet kuchařské kurzy, jejichž hlavním lektorem je Patrik Havlíček, šéfkuchař AvantGarde restaurant v Praze 6. Kurzu se může účastnit maximálně dvanáct lidí, vaření ve studiu trvá přibližně 2,5 hodiny, poté se zhruba hodinu a půl ochutnávají finální pokrmy.

Se všemi výherci se e-mailem spojí zástupce pořádající agentury na předání voucheru. Do kurzu je nutné se přihlásit do 31. prosince 2014, jinak výhra propadá. To znamená, že jej můžete absolvovat i v lednu, ale rezervovat si termín musíte do konce tohoto roku.

Fotogalerie

Soutěžní otázky se správnými odpověďmi:

Co znamená výraz „multifunkční“ parní trouba?
Jde o kombinaci parní a teplovzdušné trouby, a také grilu. Poslouží i pro rozmrazování místo mikrovlnky i pro ohřev již hotového jídla.

Jaké jsou hlavní důvody, proč vařit v páře?
Jde o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin. Potraviny si uchovávají vitamíny, stopové prvky, živiny i přirozenou chuť a barvu. Pokrmy není potřeba tolik solit, výrazně kořenit, ani k nim přidávat tuky.

Jak se jmenuje multifunkční parní trouba Electrolux s novou technologií vakuového vaření?
CombiSteam SousVide

Hodí se režim „horká pára interval“ na pečení žeber, celého kuřete i pečiva?
Hodí se na žebra, celé kuře i pečivo.

Autor:




Nejčtenější

Šárka s Michalem potřebovali dům, který nezabere na parcele příliš místa.
Šárka s Michalem vyměnili byt za dům se zahradou. Prahu mají za rohem

Manželé s dvěma dětmi snili o vlastním domě se zahradou, kde si budou potomci bez neustálého dozoru hrát. Nebyl to však jediný motiv, proč vyměnit byt v...  celý článek

Britská stanice Halley stojí na hydraulických nohách umístěných na obřích,...
Antarktida láká. Postavit zde okázalou budovu je jako vztyčit vlajku

Desítky let sloužily v Antarktidě jako jediné lidské příbytky prosté dřevěné chaty. V posledních letech se ale státy předhánějí, kdo na nejchladnějším,...  celý článek

Vodárenská věž z 19. století slouží pro bydlení již více než 100 let.
Bydlení ve vodárenské věži: spousta schodů, skříň zde nepostavíte

Vodárenská věž vznikla už v roce 1891 jako zásobárna vody pro panské sídlo Grace Mansion, které navrhl William Stanton. Právě jeho vodárna zaujala tak, že ji...  celý článek

Saunu od studia H3T Architekti před Galerií Jaroslava Fragnera mohou...
Na výstavu s ručníkem. Sauna se ukazuje jako architektura požitků

Sociologický fenomén, místo pro požitky i specifický segment architektonické tvorby. I to jsou sauny. Rozdílnou typologii saun z různých koutů světa a různých...  celý článek

Stačila chvilka a sousedům v bytě pod Markem tekla ze stropu voda.
Sousedé nás již devětkrát vytopili. Peníze od nich nikdy nedostaneme

Bydlíme 45 let v panelovém domě. Před lety koupil byt nad námi šikula, který nemovitost ve špatném stavu začal ihned pronajímat. Nájemci se střídají a nám od...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.