Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Kuchařská soutěž dala zabrat. Chybovalo přes 40 procent účastníků

  1:00aktualizováno  1:00
Naše soutěž se společností Electrolux o deset kuchařských kurzů už zná deset výherců. Správně odpověděli na čtyři zadané otázky, kde měli na výběr ze tří odpovědí. Přejeme všem dobrou chuť.

V multifunkční parní troubě můžete připravovat hned několik pokrmů najednou, nehrozí, že by od sebe přejímaly vůni. | foto: Electrolux

Multifunkční parní trouby jsme představili ve čtyřech článcích, správné odpovědi (jak zněl návod v textu) bylo možné dohledat v nich, dále pak na webových stránkách společnosti Electrolux či na www.pecemevpare.cz. Přesto více než 40 procent soutěžících udělalo jednu i více chyb.

Zde jsou ti, kteří si budou moci vyzkoušet vaření v páře přímo v praxi a také si na hotových pokrmech pochutnat. Z téměř tří set soutěžících, kteří správně odpověděli, byli vylosováni:

1.  Jan Schejbal
2.  David Krupka
3.  Iva Ribaille
4.  Milan Šípek
5.  Gabriela Seďová
6.  Zuzana Potůčková
7.  Iva Zikešová
8.  Lukáš Kroczek
9.  Jana Dvořáková
10. Miroslav Urban

Multifunkční parní trouba zvládne i pečení s kůrkou.

Multifunkční parní trouba zvládne i pečení s kůrkou.

Tito čtenáři si budou moci vyzkoušet kuchařské kurzy, jejichž hlavním lektorem je Patrik Havlíček, šéfkuchař AvantGarde restaurant v Praze 6. Kurzu se může účastnit maximálně dvanáct lidí, vaření ve studiu trvá přibližně 2,5 hodiny, poté se zhruba hodinu a půl ochutnávají finální pokrmy.

Se všemi výherci se e-mailem spojí zástupce pořádající agentury na předání voucheru. Do kurzu je nutné se přihlásit do 31. prosince 2014, jinak výhra propadá. To znamená, že jej můžete absolvovat i v lednu, ale rezervovat si termín musíte do konce tohoto roku.

Fotogalerie

Soutěžní otázky se správnými odpověďmi:

Co znamená výraz „multifunkční“ parní trouba?
Jde o kombinaci parní a teplovzdušné trouby, a také grilu. Poslouží i pro rozmrazování místo mikrovlnky i pro ohřev již hotového jídla.

Jaké jsou hlavní důvody, proč vařit v páře?
Jde o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin. Potraviny si uchovávají vitamíny, stopové prvky, živiny i přirozenou chuť a barvu. Pokrmy není potřeba tolik solit, výrazně kořenit, ani k nim přidávat tuky.

Jak se jmenuje multifunkční parní trouba Electrolux s novou technologií vakuového vaření?
CombiSteam SousVide

Hodí se režim „horká pára interval“ na pečení žeber, celého kuřete i pečiva?
Hodí se na žebra, celé kuře i pečivo.

Autor:




Hlavní zprávy

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.