náhledy
Chladničky vybavené technologií VitaFresh prodlouží čerstvost potravin dvakrát až třikrát.
Autor: BSH domácí spotřebiče
Zatímco ovoce a zelenina vyžadují vyšší vlhkost, pro maso a uzeniny je doporučena nízká vlhkost.
Autor: BSH domácí spotřebiče
Technologie NoFrost brání vzniku námrazy, a to i na potravinách.
Autor: BSH domácí spotřebiče
Na podzim roku 2016 přijdou na trh chladničky s technologií VitaFresh Pro, v zásuvkách těchto spotřebičů si budete moci přesně nastavit potřebnou teplotu i vlhkost.
Autor: BSH domácí spotřebiče
Pro čerstvé ryby je uložení v zásuvkách s teplotou kolem 0°C ideální.
Autor: BSH domácí spotřebiče
Samostatně stojící chladničky mohou svého majitele potěšit i barvou. A samozřejmě nízkou spotřebou.
Autor: BSH domácí spotřebiče