náhledy
Mořského vlka vykucháme. Odřízneme ploutve, kůži a šupiny ponecháme. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou a důkladně osušíme. Do břišní dutiny vložíme dva plátky citronu a snítku tymiánu.
Autor: Electrolux
Z bílku, 50 ml vody a hrubozrnné soli vypracujeme těstíčko.
Autor: Electrolux
Polovinu směsi rozprostřeme na plech s pečicím papírem.
Autor: Electrolux
Doprostřed plechu položíme rybu a celou ji přikryjeme zbytkem solné směsi.
Autor: Electrolux
Pečeme v předehřáté troubě na režim pravý horký vzduch 200 °C, čas přibližně 30 minut.
Autor: Electrolux
Šéfkuchař Antonín Bradáč
Autor: Electrolux
Jak upéct rybu a pizzu dohromady? Jde to
Ovládání displeje je intuitivní, parní trouba AEG ProCombi Sous Vide nabízí 100 receptů, takže se vaření nemusí bát ani začátečník. Pod troubou je zásuvka s vakuovačkou.
Autor: Electrolux