náhledy
V multifunkční parní troubě můžete připravovat hned několik pokrmů najednou, nehrozí, že by od sebe přejímaly vůni.
Autor: Electrolux
Multifunkční parní trouba zvládne i pečení s kůrkou.
Autor: Electrolux
Lososa, ale i jiné maso je ideální připravovat s teplotní sondou, která přesně ukáže, kdy je maso hotové.
Autor: Electrolux
Knedlíky se připravují v parní troubě na děrovaném plechu, na který se jich vejde opravdu hodně.
Autor: Electrolux
Ve vlažném mléce s trochou mouky a s cukrem necháme vzejít rozdrobené droždí. Poté směs vlijeme do mísy se zbylou prosátou moukou, přidáme žloutek a špetku soli. Vypracujeme těsto, které nesmí být tuhé ani lepivé, přikryjeme utěrkou a necháme asi hodinu na teplém místě kynout.
Autor: Electrolux
Po vykynutí těsto rozválíme na přibližně 1,5 cm silný plát a nakrájíme na stejně velké čtverce.
Autor: Electrolux
Na jednotlivé díly těsta vložíme ovoce a pečlivě zabalíme.
Autor: Electrolux
Šéfkuchař Antonín Bradáč
Autor: Electrolux