Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak připravit jídlo za polovinu času. Není trouba jako trouba

Vaření a pečení v troubě je stále populárnější. Díky novým funkcím a snadnému intuitivnímu ovládání v nich totiž připraví perfektně pokrmy i ti, kteří nemají moc zkušeností ani znalostí s kuchařským uměním. Musí vyřešit jediné: jakou troubu si vlastně vybrat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P76e94t72r 33K36n68ě45b93o88r79t 8602598399680

Z mikrovlnky se to stejně nedá jíst. Nechápu, že to někdo ještě používá.

0/−5
14.12.2016 9:49

P76e55t84r 41N91o88v30o48t90n95y 1101270441

Ono spíš záleží na tom, co se do ní dá.

+4/0
14.12.2016 10:23

J42a51r17o11s39l93a59v 90K66a56d84l37e65c 5721979312921

Kdo nic neumí, tak opravdu nic neumí. Ale hlavně, že si myslí, že je to tak.;-D

+4/0
14.12.2016 12:04

J61a51n 17B28u36b66i35k 9912621792447

Slušná redakce by uvedla že je to reklama v hlavičce a ne minipísmem někde na konci za článkem....

+2/0
14.12.2016 9:01

P29e53t97r 87H62á25j27e87k 4600742261904

a má ten 4D vzduch hardwarovou akceleraci a antialiasing?

+2/0
14.12.2016 8:53

J81a10r31o73s62l63a39v 36K29a23d48l20e69c 5591529412181

A není rychlejší to sníst syrové8-o

+1/−1
14.12.2016 8:37
Foto

K82a47r29e28l 12B73a20r27t85a86k 9206921525976

Hezká je fotografie č.3.

Tomas si myje jen pul hlavy ;-D

0/0
14.12.2016 8:35

J97a35k89u40b 74Š90a18f10a80n79d22a 7415657891671

Proč dávají do trouby LED osvětlení?

+1/0
14.12.2016 8:15

Z60u43z12a78n76a 90V25l72č58k72o26v83á 9533445601650

Je úspornější a navíc je od něj perfektně vidět. Otázka zní: proč ne?

+2/0
14.12.2016 8:23

J26a12k36u61b 10Š76a16f53a43n81d92a 7175547371921

Tak úspora energie v zařízení, jehož hlavní funkcí je vytápět vnitřní prostor elektrikou je jaksi k čemu? A proč ne? LED nemá rádo vysokou teplotu. Ta třeba žárovce nevadí.

+6/0
14.12.2016 8:58

Z72u39z46a73n54a 54V13l83č47k64o33v21á 9633835741450

Mám to samé co prezentují zde od Bosch, je to perfektní věcička, ten rozdíl oproti klasické troubě je obrovský. Na vaření / pečení v páře nebo s přidáním páry si člověk rychle zvykne, je fakt, že pořizovací cena je vyšší, ale opravdu to za to stojí.

+1/−1
14.12.2016 7:31

P50e17t62r 38H86á31j39e12k 4430412751264

Bosh a Siemens je ta samá parta....

+2/0
14.12.2016 8:52

J76a24r18o28m25í89r 33K76r98á17l 4660919854649

Možná bych si na to zvykl, ale tak dobře upečená husa, jako v klasické troubě, to rozhodně není. A pokud něco upečete za polovinu času, pak to asi nebude to pravé ořechové.

+2/0
14.12.2016 9:37

M61i16c55h73a31l 16F77r58ý81d53a 1702619573312

Např. správný vývar musíte tzv. táhnout třeba 5 hodin a nevařit, ale jen tak lehoulince probublávat. Husa se v podstatě suší v troubě třeba 6 hodin (podle velikosti) a je to neskonalá mňamka. Nebo ji upeču za hodinu a půl a taky se to dá servírovat. Ale garantuji vám, že pokud ochutnáte z obou, tak po té "sušené" se budete oblizovat ještě za týden, kdežto tu rychle restovanou sníte a za hodinu nebudete vědět, co jste to vlastně jedla. Prostě tím chci říct, že všechno chce svůj čas, což např. u vaření platí dvojnásob. Nebo si myslíte, že když si zaplatíte drahou super porodnici, tak vám těhotenství zabere 4 měsíce?

+4/0
14.12.2016 12:20

J31a83n 45H67r32u73z81a 8134338569937

My co nemáme ten parní stroj si maso podlejeme vodou, zaklopíme víkem, pokličkou nebo alobalem a při pomalém pečení dosáhneme stejného výsledku. Jen nejsme in a cool.;-D

+3/0
14.12.2016 16:43

R85o68m66a26n 35S27t39r61i87š 8245717197578

V prodejně mě přesvědčovali, že parní trouba je obdoba konvektomatu pro domácí použití. Chápu, že konvektomaty v gastronomii se prodávají za stovky tisíc korun, ale ptal jsem se na alternativu pro domácí použití.

+1/0
14.12.2016 7:26

R75a23d20m30i50l85a 21S46i40m50č32á38k54o19v69á 5645803265485

už zase??? Rv

0/0
14.12.2016 6:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.