Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak připravit jídlo za polovinu času. Není trouba jako trouba

Vaření a pečení v troubě je stále populárnější. Díky novým funkcím a snadnému intuitivnímu ovládání v nich totiž připraví perfektně pokrmy i ti, kteří nemají moc zkušeností ani znalostí s kuchařským uměním. Musí vyřešit jediné: jakou troubu si vlastně vybrat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P79e37t48r 66K78n42ě54b58o72r74t 8622938939340

Z mikrovlnky se to stejně nedá jíst. Nechápu, že to někdo ještě používá.

0/−5
14.12.2016 9:49

P34e76t20r 79N83o34v21o70t69n73y 1761780401

Ono spíš záleží na tom, co se do ní dá.

+4/0
14.12.2016 10:23

J63a57r83o43s56l55a56v 81K23a18d13l55e90c 5231629822551

Kdo nic neumí, tak opravdu nic neumí. Ale hlavně, že si myslí, že je to tak.;-D

+4/0
14.12.2016 12:04

J13a83n 47B45u60b51i65k 9932121782427

Slušná redakce by uvedla že je to reklama v hlavičce a ne minipísmem někde na konci za článkem....

+2/0
14.12.2016 9:01

P46e79t91r 19H96á29j45e54k 4270832491414

a má ten 4D vzduch hardwarovou akceleraci a antialiasing?

+2/0
14.12.2016 8:53

J20a77r31o92s72l43a32v 82K55a76d67l93e44c 5411599712471

A není rychlejší to sníst syrové8-o

+1/−1
14.12.2016 8:37

K86a24r21e10l 39B97a73r76t91a76k 9686291885486

Hezká je fotografie č.3.

Tomas si myje jen pul hlavy ;-D

0/0
14.12.2016 8:35

J29a37k69u76b 66Š17a33f43a40n40d55a 7325687911791

Proč dávají do trouby LED osvětlení?

+1/0
14.12.2016 8:15

Z98u54z68a61n49a 24V29l51č71k54o11v64á 9123665651750

Je úspornější a navíc je od něj perfektně vidět. Otázka zní: proč ne?

+2/0
14.12.2016 8:23

J42a37k62u87b 18Š89a78f67a87n68d52a 7475887821531

Tak úspora energie v zařízení, jehož hlavní funkcí je vytápět vnitřní prostor elektrikou je jaksi k čemu? A proč ne? LED nemá rádo vysokou teplotu. Ta třeba žárovce nevadí.

+6/0
14.12.2016 8:58

Z35u30z32a67n63a 85V81l66č53k15o37v49á 9133285241530

Mám to samé co prezentují zde od Bosch, je to perfektní věcička, ten rozdíl oproti klasické troubě je obrovský. Na vaření / pečení v páře nebo s přidáním páry si člověk rychle zvykne, je fakt, že pořizovací cena je vyšší, ale opravdu to za to stojí.

+1/−1
14.12.2016 7:31

P60e72t67r 63H26á53j90e25k 4110422411274

Bosh a Siemens je ta samá parta....

+2/0
14.12.2016 8:52

J56a65r64o88m86í57r 59K74r26á62l 4570179884769

Možná bych si na to zvykl, ale tak dobře upečená husa, jako v klasické troubě, to rozhodně není. A pokud něco upečete za polovinu času, pak to asi nebude to pravé ořechové.

+2/0
14.12.2016 9:37

M89i30c54h73a35l 75F71r66ý19d16a 1702369873692

Např. správný vývar musíte tzv. táhnout třeba 5 hodin a nevařit, ale jen tak lehoulince probublávat. Husa se v podstatě suší v troubě třeba 6 hodin (podle velikosti) a je to neskonalá mňamka. Nebo ji upeču za hodinu a půl a taky se to dá servírovat. Ale garantuji vám, že pokud ochutnáte z obou, tak po té "sušené" se budete oblizovat ještě za týden, kdežto tu rychle restovanou sníte a za hodinu nebudete vědět, co jste to vlastně jedla. Prostě tím chci říct, že všechno chce svůj čas, což např. u vaření platí dvojnásob. Nebo si myslíte, že když si zaplatíte drahou super porodnici, tak vám těhotenství zabere 4 měsíce?

+4/0
14.12.2016 12:20

J41a44n 19H14r21u65z14a 8954968489727

My co nemáme ten parní stroj si maso podlejeme vodou, zaklopíme víkem, pokličkou nebo alobalem a při pomalém pečení dosáhneme stejného výsledku. Jen nejsme in a cool.;-D

+3/0
14.12.2016 16:43

R23o96m69a78n 34S95t94r95i16š 8465297887238

V prodejně mě přesvědčovali, že parní trouba je obdoba konvektomatu pro domácí použití. Chápu, že konvektomaty v gastronomii se prodávají za stovky tisíc korun, ale ptal jsem se na alternativu pro domácí použití.

+1/0
14.12.2016 7:26

R72a98d81m46i60l52a 32S81i61m61č35á52k48o59v47á 5195513925355

už zase??? Rv

0/0
14.12.2016 6:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.