Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak připravit jídlo za polovinu času. Není trouba jako trouba

Vaření a pečení v troubě je stále populárnější. Díky novým funkcím a snadnému intuitivnímu ovládání v nich totiž připraví perfektně pokrmy i ti, kteří nemají moc zkušeností ani znalostí s kuchařským uměním. Musí vyřešit jediné: jakou troubu si vlastně vybrat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P91e55t79r 50K14n76ě81b21o59r28t 8272468529950

Z mikrovlnky se to stejně nedá jíst. Nechápu, že to někdo ještě používá.

0/−5
14.12.2016 9:49

P17e55t91r 85N13o66v94o46t96n74y 1261690271

Ono spíš záleží na tom, co se do ní dá.

+4/0
14.12.2016 10:23

J93a62r21o84s94l90a18v 97K74a69d30l10e15c 5691799802551

Kdo nic neumí, tak opravdu nic neumí. Ale hlavně, že si myslí, že je to tak.;-D

+4/0
14.12.2016 12:04

J58a71n 98B52u33b55i61k 9482241252887

Slušná redakce by uvedla že je to reklama v hlavičce a ne minipísmem někde na konci za článkem....

+2/0
14.12.2016 9:01

P97e91t67r 65H19á85j72e23k 4830572961454

a má ten 4D vzduch hardwarovou akceleraci a antialiasing?

+2/0
14.12.2016 8:53

J47a35r37o74s46l37a40v 66K51a23d50l22e77c 5541129142641

A není rychlejší to sníst syrové8-o

+1/−1
14.12.2016 8:37

K29a26r39e80l 31B35a61r85t71a13k 9686311535526

Hezká je fotografie č.3.

Tomas si myje jen pul hlavy ;-D

0/0
14.12.2016 8:35

J79a21k44u68b 84Š80a42f20a35n46d69a 7865927371481

Proč dávají do trouby LED osvětlení?

+1/0
14.12.2016 8:15

Z48u79z15a51n87a 31V71l35č42k78o14v83á 9313665251950

Je úspornější a navíc je od něj perfektně vidět. Otázka zní: proč ne?

+2/0
14.12.2016 8:23

J97a65k41u17b 11Š51a18f42a27n70d91a 7775897111261

Tak úspora energie v zařízení, jehož hlavní funkcí je vytápět vnitřní prostor elektrikou je jaksi k čemu? A proč ne? LED nemá rádo vysokou teplotu. Ta třeba žárovce nevadí.

+6/0
14.12.2016 8:58

Z82u73z63a98n77a 35V51l48č68k57o54v28á 9713865241110

Mám to samé co prezentují zde od Bosch, je to perfektní věcička, ten rozdíl oproti klasické troubě je obrovský. Na vaření / pečení v páře nebo s přidáním páry si člověk rychle zvykne, je fakt, že pořizovací cena je vyšší, ale opravdu to za to stojí.

+1/−1
14.12.2016 7:31

P13e33t93r 61H53á75j65e56k 4700882131344

Bosh a Siemens je ta samá parta....

+2/0
14.12.2016 8:52

J14a57r17o35m64í52r 61K44r62á18l 4700779364789

Možná bych si na to zvykl, ale tak dobře upečená husa, jako v klasické troubě, to rozhodně není. A pokud něco upečete za polovinu času, pak to asi nebude to pravé ořechové.

+2/0
14.12.2016 9:37

M26i16c97h27a23l 79F72r94ý35d30a 1292229223582

Např. správný vývar musíte tzv. táhnout třeba 5 hodin a nevařit, ale jen tak lehoulince probublávat. Husa se v podstatě suší v troubě třeba 6 hodin (podle velikosti) a je to neskonalá mňamka. Nebo ji upeču za hodinu a půl a taky se to dá servírovat. Ale garantuji vám, že pokud ochutnáte z obou, tak po té "sušené" se budete oblizovat ještě za týden, kdežto tu rychle restovanou sníte a za hodinu nebudete vědět, co jste to vlastně jedla. Prostě tím chci říct, že všechno chce svůj čas, což např. u vaření platí dvojnásob. Nebo si myslíte, že když si zaplatíte drahou super porodnici, tak vám těhotenství zabere 4 měsíce?

+4/0
14.12.2016 12:20

J69a16n 91H52r70u98z86a 8334948469577

My co nemáme ten parní stroj si maso podlejeme vodou, zaklopíme víkem, pokličkou nebo alobalem a při pomalém pečení dosáhneme stejného výsledku. Jen nejsme in a cool.;-D

+3/0
14.12.2016 16:43

R92o60m45a84n 95S34t76r47i72š 8125707317498

V prodejně mě přesvědčovali, že parní trouba je obdoba konvektomatu pro domácí použití. Chápu, že konvektomaty v gastronomii se prodávají za stovky tisíc korun, ale ptal jsem se na alternativu pro domácí použití.

+1/0
14.12.2016 7:26

R68a90d21m54i86l10a 42S21i81m62č57á39k22o34v30á 5425283795315

už zase??? Rv

0/0
14.12.2016 6:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.