- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
NESMYSL
Na troubě záleží jen když vaříte profi ve velké restauraci, ale doma drahý programovatelný konvektomat lehce nahradí zkušenost a um.
Například bůček - pečete v celku?
Chyba - nakrájejte na plátky cca 2 cm, úpodlejete, osolíte, okořeníte... JALOVEC a bobkový list je stejně důležitý jako kmín.
Kachna, kuře, husa? (o krůtě nepíšu, ta se nedá jíst ať je upravená jakkoli) - rozdělit na porce, promnout s kořením, nikdy nepéct v celku s výjimkou nádivky a dlouhého pečení.
pečené brambory - pečřící papír je super.. stejně jako u řízků, jen předsmažit a pak dopéct, dostanete z nich navíc ven spoustu tuku
krkovice? jedině kostí nahoru
králík? se spoustou zeleniny a máslem, nebo olivovým oljem...
takhle se dá pokračovat dál, každý si hlavně musí najít optimum jak jeho trouba peče, u mne jedině s větrníkem (horkovzdušná) mezi 140 až 150 stupni a délka pečení od 55 minut u brambr po víc než 3 hodiny.
Hzky pomalounku, a hlavně pokud nemusíte, neotevírat, nechat ať se to peče samo.
Remoska je Remoska. Mám ji 35 let a pečínka je vždycky luxusní.
Jako neplacený reklamní článek fakt dobrý!
Ja ho za tak dobry nepovazuji. Kdo to napsal, nemel nikdy ve skutecnem provozu "samocistici" troubu. To nefunguje. Mela jsem ji nekolik let. Nastesti se"samocistici" desky daly vytahnout a vyhodit. Coz jsem za velmi kratkou dobu taky udelala a uz bych neco takoveho nikdy nechtela. Ted mam jiny, "nesamocistici" a to je mnohem lepsi. Samo se proste neudela nic.
A pak ještě někoho, kdo to za vás sní, a je vystaráno.
V troubách se nevyznám, mám novou zn.BOSCH, na vánoční cukroví a krůtí to stačí. Ale škoda, že jsme nemohli reagovat na předchozí byt s fialovou sedačkou. Je moc pěkný, světlý, krásné obrázky, škoda, že není ještě jedna místnost pro dětičky. Zlatá IKEA