Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

V79ě91r23a 34V12e21t38e76š19n42í97k19o24v83á 5831936158844

Nic pro mě- kuchyň je u nás centrální místností. Nemusím mít ukrytou linku, nestydím se, že vařím :-)

+10/0
doporučit
31.5.2016 12:54

H28e36l65e12n81a 39Č81í19ž18k58o39v88á 9981621842138

Z vaření se dělá moc velké drama; a to přirovnání kuchyně k laboratoři mi připadá celkem trefné.

Vařím proto, že se chci najíst, to primárně, a pak (druhotně) proto, že si také chci pochutnat. K tomu mi, vedle slušných surovin, stačí průměrný sporák plus trouba, přibližně metr pracovní plochy a v zájmu pohodlnosti ještě tekoucí voda v dosahu dvou kroků.

Nepotřebuji ani hory nádobí (a tím pádem ani velké kuchyňské skříňky), až na výjimky beztak používám asi tak tři nebo čtyři hrnce a dva pekáče. Když doslouží, koupím za pár stovek nové. Jídlo je příjemný požitek, ale i tak trvám na tom, že jíme proto, abychom žili, a ne naopak.

+12/−1
doporučit
31.5.2016 13:53

D89e60n93i81s14a 36P90r51o17c60h58á17z66k87o68v72á 9418613826

Do dnes příliš nerozumím "trendu" umístit bar/jídelní část jako přímo navazující na pracovní plochu (dřez, sporák atd.).... Přijde mi to nehezké jak obecně, tak pohledu přísedícího, koukat do hrnců.... Pokud zpět k článku, otevřené regály navíc považuji za maximálně nepraktické. Za mě tedy nejlépe všechno ukryté = čisté = uklizené...

+8/0
doporučit
31.5.2016 8:25

K40a76r76e20l 82V52a91c12h79u47t 9293432449333

Někomu se možná vaří dobře v laboratoři - já to mám raději v kuchyni. ;-)

+8/−1
doporučit
31.5.2016 14:37

Š21á92r32k98a 33M79a91t44y24á94š30o79v73á 1521295892669

pitevna v kuchyni :-D

+7/−1
doporučit
31.5.2016 7:58

J57i47n79d53ř36i23š50k21a 38B22u33r20g13e87r27o23v82á 3545944468725

A kuchařky vaří podivnosti. Já miluju útulnou kuchyni, bílý ubrus a na něm pocukrovanou bábovku. Jeden čas jsem si pohrávala s myšlenkou, že si pořídím i starou kredenc a celé to tu předělám. Zůstala jsem u starého stolu se šuplíkem od babičky.:-)))

+6/−1
doporučit
31.5.2016 6:19

Z18u80z90a94n62a 81V88l12č77k48o81v89á 9803705941640

Nevím, no, ač mám ráda moderní styl, tak toto je na mě trošku moc a některé ty kuchyně jsou z ergonomického hlediska dost nešťastné. Ona velká kuchyň je fajn, ale když je moc velká, tak už je to průšvih. Já jsem přešla z kuchyňské linky cca 2 metry dlouhé na 9 metrů účko a jsem spokojená, větší bych už ani náhodou nechtěla, takto mám všechno při ruce a hlavně sled pracovních činností je zachován (skladování, odkládací plocha, mycí centrum, pracovní plocha, varná plocha a zase pracovní plocha).

+3/0
doporučit
31.5.2016 8:23

M78a83g79d80a 87K93a67t68z34o21v16á 9136651909968

Tak myslím, že zůstanu u bílé kuchyňské linky s uzavíratelnými skříňkami. Ne že by se v předložených modelech nenašlo tu a tam lecos zajímavého, ale celkově mi to připadá jako návrat k černým kuchyním ve středověku (barvou, ne funkcemi) a některé přímo evokují ohniště v jeskyni.

+3/0
doporučit
31.5.2016 5:30

B34o52h92u48m65i88l58a 72M40a61j18e60r73o50v30á 4317261314

K nadpisu - NEODMYSLITELNÉ bože jaká nabubřelost. Obývák je obývák a kuchyn ať zůstane oddělená třeba s jídelnou ale spojení s obývákem je nejlepší způsob jak zničit sedačku aj.smradem z kuchyně.

+3/−2
doporučit
31.5.2016 8:46

Z58d13e70n25k64a 83S23v23o31b70o51d74o85v46á 2862508574463

Děkuji, laboratorní styl já ne. Neosobní sterilita. Tam by se mi nelíbilo vařit.

+2/0
doporučit
6.6.2016 17:40

M86a31r39t75i30n21a 48D28v79o43ř93á27k13o88v89á 3804173860364

Hrůza, v tom se přece nedá žít. Ale schody mezi kuchyní a obývákem vždy pobaví, hlavně ty zbytečné, od inženýrů, aby to vypadalo honosněji a aby se asi daly trubky do ostrůvku udělat v předváděcím studiu trochu snadněji. Přeji všem kupujícím pěkné bydlení. Teď ještě lednici do sklepa, aby nebyla vidět a moderní koupelnu v mezipatře.

+2/0
doporučit
1.6.2016 20:03

J18a86n18a 34K52o66z86á31k64o75v71á 72V32o91l82r43á93b91o81v81á 9583764455141

Většina známých, kteří narvali peníze do designové kuchyně umí akorát vyndat pizzu z mrazáku a přesunout ji do mikrovlnky. Těch co opravdu vaří a pečou je minimum. Ale když sedí v kožené sedačce Natuzzi, pěkně se na to dívá.

+2/0
doporučit
31.5.2016 20:40

J79a29n14a 67K62a84u15t38s98k23á 9492582787960

Tyto sterilní kuchyně mě nikdy nezaujali. Kombinace barev minevadí, ale já mám spíš ráda, takové ty útulné kuchyně, rádoby babiček, přijdemi to víc domácké než takhle sterilita. Sama jsem při výběru u oresi hodnězvažovala u přemýšlela nad tím, jakou kuchyň a co by se mi líbílo a nakonecjsem si vybrala styl provence a naprostá spokojenost. Mám vše poskládanétak, abych měla vše při ruce a i pocitově to mě dýchá líp, než samárovná hrana a hliník... Ale každý jsme jiný a proti gustu žádnýdišputát.

+1/0
doporučit
6.6.2016 16:22

K85a19r43e88l 82K52ř18i69v70a35n 6300543945874

Nejhezčí je přírodní dřevo, borovice, modřín, a na pracovní desku mramor.

+1/0
doporučit
31.5.2016 19:12

D34a14n 77M41a50c14h54o33l62d28a 8687792704422

strasne prakticka zalezitost, mit vse od prachu a bordelu z vareni, pris ikovnem umisteni i postrikane od oleje

0/−1
doporučit
31.5.2016 15:33

J72a19r52o33s64l96a15v 72K47a69d92l92e95c 5201579782471

8-o8-o;-D

0/−1
doporučit
31.5.2016 12:11

I17v88a26n13a 94N45e17j17e73d51l62í56k24o30v13á 6818744953613

A ono se to zdá těm Italům praktické???

0/−1
doporučit
31.5.2016 11:05





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.