- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Čtu hodně kritik, ale mě se to tam líbí. Je to zas něco jiného, člověk se podívá, i na novou techniku. Není nutné hledat všude jen chyby.
Zase ty židle! Když si jdu někam sednout tak chci sedět pohodlně. Ty plasťáky vyhodit, dát tam dřevěné, polstrované. Jsou sice drahší ale pohodlí se nedá srovnat s těmi plastovými.
Pracovat na pozici junior papper mover v některé z kanceláří na Rohanském nábřeží, tak také konzumuji chlebíčky výhradně od Paukerta.
Na seniorské pozici se to už nehodí, tam připadá v úvahu jedině Meinl am Graben.
Jsem ze staré školy a asi trochu směšná, ale chci u Paukerta skvělý chlebíček a pravý vlašský salát a na technologie kašlu.
Jidlo bude v pristi renovaci nosit robot. Platit kartou, samozrejme na uver. Neni nad vzpominku, pojidat krabi chlebicek ve stoje a divat se pri tom na vitrinu s archivnimi konaky, lahev za 54 000 Kc.
Ja vam ti nevim. Nechci chodit do restaurace, kde si objednam pomoci tabletu a servirka mi to jenom bezzajmu prinese. Kromn toho predpokladam, ze kvalita nebude odpovidat cene, jak u to tak u nas v Praze byva.
Ja chci videt zivot v hospode. Nejakou socialni interakci. S tabletem si mohu hrat doma....
Tak já k Paukrtovi na Národní chodil hlavně na chlebíčky a nevím, proč bych teď měl jezdit do Holešovic na "chytrý elektro"
prej tam maji chleba se salamem za 120 mi rikal strejc muj