- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Aneb když nenajdete dost troubů, co si koupí novou troubu za 50 litrů.
Víte, to už je lepší si koupit menší profesionální konvektomat. Nebo ne?
konvektomat za 50 litrů? Možná použitý a bez DPH.
již je to cca 35 roku co jsem začal peci kuře v solnem obalu je vynikajici bez tuku a nesoli se teda až na tu krustu že
Asi se ty trouby špatně prodávají, že je tady za měsíc už druhý reklamní článek, hihihi
Zrovna tento recept není žádná sláva.Možná tak pro zábavu,to až budete sundávat a uklízet krustu.A připravit se dá i v obyčejné troubě.přes nános soli tu rybu nikdo nevysuší.
je to recept z několik let starého Apetitu, já dávám přednost tedy pouze samotné solné krustě.
Tento ubohý kuchařský článek není ničím jiným, než komerční prezentací a jako komerční prezentace by také měl být označen, navíc není jediný důvod pro to, aby jím byl zaplevelována rubrika Bydlení - na zveřejňování kuchařských receptů snad má iDnes speciální box v rubrice ONA.
Jediný důvod je, že v rámci rubriky vám cpou spotřebiče od určité firmy...
V článku je tolikrát napsáno slovo Electrolux, že je s podivem, že se tam vešlo ještě něco jiného.
Ale také si dovolím reklamu. Když chcete kurz vaření, doporučuji Pražský kulinářský institut Romana Vaňka. Je to zábava a dělají to profíci, kteří tomu opravdu rozumějí. A rozhodně vám nechtějí jen prodat troubu. Byl jsem tam a chci ještě aspoň jeden kurz absolvovat.
Trouby nejdou furt na odbyt co???
Njn, tak troubu za 50+ tis. si každý nekoupí.