Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Obalte rybu do těsta ze soli a dejte péct. Výsledek vás nadchne

Mezi účastníky kuchařských kurzů převažují často muži. Doma pak bývají nároční na vybavení kuchyně, noži počínaje a spotřebiči konče. Také se rádi pouštějí do netradičních receptů. Přístroje ovládané podobně jako mobily a s přednastavenými recepty dovolují vyniknout i začátečníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O79l78d84ř54i34c35h 89H51o40r27á62k 2324749121355

Aneb když nenajdete dost troubů, co si koupí novou troubu za 50 litrů.

Víte, to už je lepší si koupit menší profesionální konvektomat. Nebo ne?

0/0
12.11.2014 13:39

M91a14r51e42k 44B10e13n74d92a 5964624706235

konvektomat za 50 litrů? Možná použitý a bez DPH.

+1/0
12.11.2014 22:35
Foto

L96u60b79o72š 69H62a42n47u43s 4637817141242

Konvekťák za 50 litrů??? To jste spadl z višně???

+1/0
13.11.2014 3:53

M49i96r47o 22M81a51t82e60j63k33a 5356637373877

již je to cca 35 roku co jsem začal peci kuře v solnem obalu je vynikajici bez tuku a nesoli se teda až na tu krustu že!!

+2/0
5.11.2014 6:09

A37l46e49š 54L30i60s96o54v77s56k49ý 9352234323628

Asi se ty trouby špatně prodávají, že je tady za měsíc už druhý reklamní článek, hihihi

+4/0
4.11.2014 21:32

H31e51l19e94n11a 45V31e69v78e56r64k32o10v24a 3189967

Zrovna tento recept není žádná sláva.Možná tak pro zábavu,to až budete sundávat a uklízet krustu.A připravit se dá i v obyčejné troubě.přes nános soli tu rybu nikdo nevysuší.

+1/−2
4.11.2014 10:28

J21a16k38u16b 82F15e75i53f67a73r 7949759866259

je to recept z několik let starého Apetitu, já dávám přednost tedy pouze samotné solné krustě.

+1/0
4.11.2014 15:56

H37e73l35e21n37a 20J13e11l15í45n27k51o48v18á 4974892272960

Tento ubohý kuchařský článek není ničím jiným, než komerční prezentací a jako komerční prezentace by také měl být označen, navíc není jediný důvod pro to, aby jím byl zaplevelována rubrika Bydlení - na zveřejňování kuchařských receptů snad má iDnes speciální box v rubrice ONA.

+11/0
4.11.2014 9:42
Foto

P22e34t48r 20Š14r34a50i25e22r 9123212942687

Jediný důvod je, že v rámci rubriky vám cpou spotřebiče od určité firmy...;-)

+3/0
4.11.2014 10:35

O76n12d14ř61e88j 44S83t86a44r70o10c77h 5280133802104

V článku je tolikrát napsáno slovo Electrolux, že  je s podivem, že se tam vešlo ještě něco jiného.

Ale také si dovolím reklamu. Když chcete kurz vaření, doporučuji Pražský kulinářský institut Romana Vaňka. Je to zábava a dělají to profíci, kteří tomu opravdu rozumějí. A rozhodně vám nechtějí jen prodat troubu.  Byl jsem tam a chci ještě aspoň jeden kurz absolvovat.

+7/0
4.11.2014 8:48

B39o36h26u35m86i76l95a 96M40a60j10e71r26o15v77á 4607891334

Trouby nejdou furt na odbyt co???

+14/0
4.11.2014 7:27

J25a39k52u48b 31F87e23i45f33a89r 7639339696639

Njn, tak troubu za 50+ tis. si každý nekoupí.

+4/0
4.11.2014 8:23

J49a46n 93J98a40r94o39s 1509847780738

Znam jednu co mela pekny pekac, trobu k nemu uz pak poridila skoro zadarmo.

(Ach jo, nemel jsem ty Hovory z Lan poslouchat)

+16/0
4.11.2014 10:50

J21i47ř85í 55Z83i69k38a 2619236354299

Ano, velmi záleží na kvalitě pekáče, trouba se následně, dle kvality pekáče, dá pořídit i velice luxusní. Byť nevím proč jacísi odborníci radí postupovat obráceně.

0/0
23.11.2014 3:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.