Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Obalte rybu do těsta ze soli a dejte péct. Výsledek vás nadchne

Mezi účastníky kuchařských kurzů převažují často muži. Doma pak bývají nároční na vybavení kuchyně, noži počínaje a spotřebiči konče. Také se rádi pouštějí do netradičních receptů. Přístroje ovládané podobně jako mobily a s přednastavenými recepty dovolují vyniknout i začátečníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O27l77d23ř63i49c90h 36H30o63r46á27k 2184949131605

Aneb když nenajdete dost troubů, co si koupí novou troubu za 50 litrů.

Víte, to už je lepší si koupit menší profesionální konvektomat. Nebo ne?

0/0
12.11.2014 13:39

M18a91r39e52k 39B29e80n23d88a 5924214596405

konvektomat za 50 litrů? Možná použitý a bez DPH.

+1/0
12.11.2014 22:35
Foto

L70u38b97o22š 59H24a28n78u73s 4827627351972

Konvekťák za 50 litrů??? To jste spadl z višně???

+1/0
13.11.2014 3:53

M39i88r69o 91M82a95t18e28j78k68a 5296447693527

již je to cca 35 roku co jsem začal peci kuře v solnem obalu je vynikajici bez tuku a nesoli se teda až na tu krustu že!!

+2/0
5.11.2014 6:09

A46l63e34š 69L37i40s94o59v35s47k15ý 9582794833818

Asi se ty trouby špatně prodávají, že je tady za měsíc už druhý reklamní článek, hihihi

+4/0
4.11.2014 21:32

H43e19l76e27n40a 88V90e53v96e20r25k51o22v90a 3699777

Zrovna tento recept není žádná sláva.Možná tak pro zábavu,to až budete sundávat a uklízet krustu.A připravit se dá i v obyčejné troubě.přes nános soli tu rybu nikdo nevysuší.

+1/−2
4.11.2014 10:28

J76a88k71u81b 24F49e23i34f93a13r 7789639316859

je to recept z několik let starého Apetitu, já dávám přednost tedy pouze samotné solné krustě.

+1/0
4.11.2014 15:56

H44e59l51e27n39a 62J54e20l36í58n22k88o81v67á 4654682382690

Tento ubohý kuchařský článek není ničím jiným, než komerční prezentací a jako komerční prezentace by také měl být označen, navíc není jediný důvod pro to, aby jím byl zaplevelována rubrika Bydlení - na zveřejňování kuchařských receptů snad má iDnes speciální box v rubrice ONA.

+11/0
4.11.2014 9:42
Foto

P18e12t66r 93Š94r52a32i36e20r 9373312202867

Jediný důvod je, že v rámci rubriky vám cpou spotřebiče od určité firmy...;-)

+3/0
4.11.2014 10:35

O98n27d75ř56e19j 36S59t59a18r36o14c22h 5630213142314

V článku je tolikrát napsáno slovo Electrolux, že  je s podivem, že se tam vešlo ještě něco jiného.

Ale také si dovolím reklamu. Když chcete kurz vaření, doporučuji Pražský kulinářský institut Romana Vaňka. Je to zábava a dělají to profíci, kteří tomu opravdu rozumějí. A rozhodně vám nechtějí jen prodat troubu.  Byl jsem tam a chci ještě aspoň jeden kurz absolvovat.

+7/0
4.11.2014 8:48

B20o96h61u57m63i17l31a 78M49a63j98e93r12o52v26á 4887251704

Trouby nejdou furt na odbyt co???

+14/0
4.11.2014 7:27

J23a70k15u21b 55F42e77i19f98a74r 7619809406419

Njn, tak troubu za 50+ tis. si každý nekoupí.

+4/0
4.11.2014 8:23

J27a15n 98J39a68r62o33s 1909947960168

Znam jednu co mela pekny pekac, trobu k nemu uz pak poridila skoro zadarmo.

(Ach jo, nemel jsem ty Hovory z Lan poslouchat)

+16/0
4.11.2014 10:50

J55i36ř64í 57Z64i19k25a 2969926964439

Ano, velmi záleží na kvalitě pekáče, trouba se následně, dle kvality pekáče, dá pořídit i velice luxusní. Byť nevím proč jacísi odborníci radí postupovat obráceně.

0/0
23.11.2014 3:14





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.