Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Obalte rybu do těsta ze soli a dejte péct. Výsledek vás nadchne

Mezi účastníky kuchařských kurzů převažují často muži. Doma pak bývají nároční na vybavení kuchyně, noži počínaje a spotřebiči konče. Také se rádi pouštějí do netradičních receptů. Přístroje ovládané podobně jako mobily a s přednastavenými recepty dovolují vyniknout i začátečníkům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O78l31d95ř83i69c30h 79H63o54r11á32k 2604399971515

Aneb když nenajdete dost troubů, co si koupí novou troubu za 50 litrů.

Víte, to už je lepší si koupit menší profesionální konvektomat. Nebo ne?

0/0
12.11.2014 13:39

M18a11r67e33k 62B43e54n56d58a 5464774136315

konvektomat za 50 litrů? Možná použitý a bez DPH.

+1/0
12.11.2014 22:35
Foto

L77u32b48o18š 28H18a36n34u52s 4877387511452

Konvekťák za 50 litrů??? To jste spadl z višně???

+1/0
13.11.2014 3:53

M48i44r68o 95M80a98t15e49j69k72a 5806137333277

již je to cca 35 roku co jsem začal peci kuře v solnem obalu je vynikajici bez tuku a nesoli se teda až na tu krustu že!!

+2/0
5.11.2014 6:09

A22l94e26š 45L67i45s19o96v51s84k82ý 9352754733388

Asi se ty trouby špatně prodávají, že je tady za měsíc už druhý reklamní článek, hihihi

+4/0
4.11.2014 21:32

H68e91l48e25n36a 18V12e68v30e93r41k64o85v18a 3359667

Zrovna tento recept není žádná sláva.Možná tak pro zábavu,to až budete sundávat a uklízet krustu.A připravit se dá i v obyčejné troubě.přes nános soli tu rybu nikdo nevysuší.

+1/−2
4.11.2014 10:28

J19a23k67u66b 60F70e83i14f34a32r 7539289326389

je to recept z několik let starého Apetitu, já dávám přednost tedy pouze samotné solné krustě.

+1/0
4.11.2014 15:56

H45e88l17e97n83a 89J54e37l59í87n53k12o76v30á 4404372162380

Tento ubohý kuchařský článek není ničím jiným, než komerční prezentací a jako komerční prezentace by také měl být označen, navíc není jediný důvod pro to, aby jím byl zaplevelována rubrika Bydlení - na zveřejňování kuchařských receptů snad má iDnes speciální box v rubrice ONA.

+11/0
4.11.2014 9:42
Foto

P30e90t50r 70Š88r64a13i11e82r 9353562692577

Jediný důvod je, že v rámci rubriky vám cpou spotřebiče od určité firmy...;-)

+3/0
4.11.2014 10:35

O40n84d26ř68e19j 21S67t85a95r31o29c15h 5680813702264

V článku je tolikrát napsáno slovo Electrolux, že  je s podivem, že se tam vešlo ještě něco jiného.

Ale také si dovolím reklamu. Když chcete kurz vaření, doporučuji Pražský kulinářský institut Romana Vaňka. Je to zábava a dělají to profíci, kteří tomu opravdu rozumějí. A rozhodně vám nechtějí jen prodat troubu.  Byl jsem tam a chci ještě aspoň jeden kurz absolvovat.

+7/0
4.11.2014 8:48

B55o54h46u77m50i50l12a 96M17a81j77e77r92o49v83á 4477941834

Trouby nejdou furt na odbyt co???

+14/0
4.11.2014 7:27

J52a28k51u72b 70F79e75i53f14a31r 7409589316779

Njn, tak troubu za 50+ tis. si každý nekoupí.

+4/0
4.11.2014 8:23

J17a78n 63J29a86r86o85s 1249387700328

Znam jednu co mela pekny pekac, trobu k nemu uz pak poridila skoro zadarmo.

(Ach jo, nemel jsem ty Hovory z Lan poslouchat)

+16/0
4.11.2014 10:50

J41i69ř27í 83Z97i24k46a 2369906884309

Ano, velmi záleží na kvalitě pekáče, trouba se následně, dle kvality pekáče, dá pořídit i velice luxusní. Byť nevím proč jacísi odborníci radí postupovat obráceně.

0/0
23.11.2014 3:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.