- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já jsem přes retro,tak se mě líbí ta původní pečenka.Taky mě přijde praktická kvůli svému hranatému tvaru.
Beze skla? Bez ceny. To není žádná fíčr, to je katování kostů, jak by řekli dfensáci.
Regulace by neuškodila. Když dělám maso, tak je nutné ke konci chodit a vypínat, aby to nebylo vysušené. Naopak třeba k zapékání je fajn ten max výkon na furt.
Tehdy se to vyrábělo v Česku, nyní se to vozí z Číny? Pak nechci, nemám zájem.
Me taky a hlinikova nadoba.
Tak pred rokem jsem se rozkyvala a koupila si pomaly hrnec, v prakticnodti u me nad remoskou vyhrava. Rano naplnim a kdyz prijdu z prace je jidlo hotove.
pořídila jsem si ji domů po onom reklamním boomu asi před 10 lety a použila jsem ji snad 2 x. leda na chatu, kde není trouba. do vybavené kuchyně, a ještě tam, kde se vaří víc porcí, je k ničemu.
Tam se ale vejde víc porcí. To je spíš o lenosti, troubu nemusí nikdo vytahovat, umejvat a zase uklízet.
Remosku jsem kdysi vyhodila kvůli tomu že nádoba byla z hliníku což nebylo to pravé ořechové kupř. na koláče s ovocem, nicméně svoje si na chatě odpracovala.
Ona zas tak úsporná není vzhledem k absenci termostatu a větším tepelným ztrátám vyzařováním tepla do okolí.
Remoska je super přístroj. Máme doma už asi x-tou generaci, postupně několikátý přístroj už někdy od r. 1964. Ta, co ještě máme a pořád běhá, je koupená před r. 1978, používali jsme ji na koleji.
JJ ... remoska ... taky jsme to kdysi měli doma , Dodnes mám památku, když máma neměla na stole místo a dala jí na židli .. a já truhlík cca pětiletý se šel podívat do okýnka a samo jsem se připekl na okraj... na prsou mám jizvu pořád vidět a že je to už let ..
Horší by byly následky tzv. "kruhového porodu".