- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a je k tom potřeba stále víc přístrojů a místa....
tomu se říká přímá úměra
Myslíte, že to má i ruční posun, který mi vyprostí jídlo z trouby při výpadku proudu?
Bal bych se, ze se to brzy znici. Pred 5 lety jsme koupili indukcni varnou desku AEG za 25k a mel jsem pocit, ze se na tom nemuze nic rozbit. Ale mylil jsem se - ted na podzim jsme ji museli vyhodit a koupit novou
A pritom za ni stacilo zaplatit 5k umela by to stejne a vydrzela by take to stejne....akorat jste si za tech 25k mohl kupoval kazdych 5let novou a vydrzelo by vam to na 25let
hned jsem si vzpomněl na Horsta Ještě zapomněli napsat, že se v tom připravuje zdravé jídlo. Jinak proti troubě nic, ta si své kupce najde.
bezkonkurenčně nejlepší ted jsem viděla reklamu na tu jejich novou pečící věc
ale domů bych to nechtěla, přijde mi to dost nepraktické. Ta skleněná trouba v ostrůvku je pravděpodobně jen na ozdobu Pokud se trouba opravdu využívá, tak se docela špiní a tohle bych čistit vážně nechtěla.
Nevím, jak vy, ale já mám v troubě funkci pyrolýzy. Zapnu, vše napečené v troubě shoří, vytřu vlhkým hadrem a je trouba jako nová. Doporučuji.
Siemens. Pak jsem si ale uvědomil že jde spíš o pěknou zajímavost, než o nějaký racionální přínos do kuchyně. Obě varianty zabírají poměrně dost místa, kterého v kuchyni nikdy není nazbyt.
Troubu Gaggenau Liftmatic (stejné řešení jako od Siemens/Bosch) máme od dubna minulého roku a zatím naprostá spokojenost. A na stěně v kuchyni vypadá moc dobře!