Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

SOUTĚŽ: Kuchyně Aroma po 28 letech užívání zraje jako víno. K lepšímu

Vydržela 28 let provozu i dvě stěhování. Jenže místo aby stárla, díky novým spotřebičům i poučeným majitelům slouží kuchyně Aroma ještě lépe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jolika

je nadcasova, ano

ale ta kombinace drevo + bila barva, ta je vrazedna. Kdo si to vymyslel? U tohoto  provedeni nema bila barva vubec co delat, je to katastrofalne nasilne. Jinak v kombinaci treba se zelenou nebo cervenou (podle toho, na kterou svetovou stranu vedou okna), bych ji klidne vzala i dnes. Postavila bych ji jedine na kachlikovou podlahu, ne na nic plovouciho, PVC nebo nejaky jiny umely hnusy.

0/0
23.8.2011 15:33

Scarlett from Scottland

mně se líbí

je taková nadčasová. Na tu dobu to muselo být něco a ani na dnešní dobu a styl vůbec nevypadá zle R^

0/0
22.8.2011 10:27

kocka007

Re: mně se líbí

I mne se to libi, navic tu kuchyni maji i celkove dobre vyresenou R^ (na rozdil od spousty novodobych paskvilu, kde jsou dulezita bila leskla dvirka a trouba ve vysce oci, ale neni tam vubec zadna pracovni plocha, cili se tam neda varit)

0/0
22.8.2011 13:44

Lola Roflova

moc

se mi to nelíbí

0/0
21.8.2011 17:36

bobísekbobísek

br

stará dřevotřísková utahanina tak vhodná na chatu;-€

0/0
21.8.2011 16:14

ČSLA

Re: br

Jo tak vy máte dřevěnou linku, ach táák--modřín? jedle? dub? buk? nebo snad osika

0/0
21.8.2011 17:29

MiroTR

Re: br

A z čeho jsou asi tak ty dnešní kuchyně ? ;-)  Aroma (ale třeba i kuchyň z HN Jihlava) byly dýhované.  A dýha vydrží podstatně déle, než lamino.

0/0
21.8.2011 17:50

popenec

Vestavný sporák

ten samý mám od r.1985. Zabudovali jsme ho zvlášť, vařidlovou desku do

rohu k oknu a troubu na opačný konec linky 100 cm nad zem, takže je ve

výšce očí. A měli jsem ji bez známého. On tuto kombinaci nikdo nechtěl.

0/0
21.8.2011 15:02

ČSLA

já teda nevim

ale já vidim prostě starou, zastaralou kuchyň. Něco, co sice v roce 1983 stálo hromadu peněz a vypdalo to vážně super, určitě si furt zvali nějaký návštěvy aby to obdivovali, ale tohle vyšlo z módy definitivně tak okolo roku 1996..no a hlavně ten snídaňový pult. :-PÚzkej! takovej--na nic! Možná odkládací pult na klíče, na mobil, na notebook , to možná,ale snídat na tom? Jak slepice na hřadle? No prosim vás...tak sednu ke stolu, ne? Když e chci v klidu nasnídat, jakože většinou nesnídám..ale když vím, že jdu někam, kde nebudu moci se dlouho najíst, tak snídani praktikuju, ale rozhodně bych si nesed k takovému bidýlku.

+1/0
21.8.2011 12:03

Scarlett from Scottland

Re: já teda nevim

;-Dježkovy voči

0/0
22.8.2011 10:29

aji

I kdy ž je to pravdu šikovná

a celkem pěkná kuchyně, věk s ní jistě udělá své. Kamarádka ji má a nechali si ji v bytě, je orpavdu dobrá na používání, ale myslím si, že určitě nevydžela každému a pchyty v dřevotřísce asi nebudou vřždy skvělé zachovalé.

0/0
21.8.2011 11:56

hermína

ještě k žádné aromě

nenakombinovali majitelé podlahu a dalždičky (i když tyhle bílé docela jdou), aby se to netlouklo, ale vzájemně hezky doplňovalo. a když o tom tam přemýšlím, taky mě nic moc nenapadá. možná nebesky modré nebo trávově zelené marmoleum.

0/0
21.8.2011 11:30

Patrik33

Tak toto je ten lepší případ

ve srovnání s tím, co tu dosud bylo presentováno.

0/0
21.8.2011 7:22





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.