Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kuchař, který vařil i papeži, si splnil sen. Má „bomba“ bar

Velký nový bar. To byl hlavní důvod rekonstrukce, která na pražských Vinohradech čekala na architekty ze studia Mitte. Celá restaurace pak měla dýchat domácí atmosférou. Italské podniky si na ni potrpí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

o vaše názory nestojíme

Vzhledem k nárůstu muslimské populace v Praze

bych o těch bombách moc nežertovala.

0/0
1.4.2011 8:35

realitservis

???????????????????????????????????

Restaurant příjemný, ale při těch cenách má šanci na existenci opravdu jen v Praze, která je v ČR státem ve státě. Při příjmech, které jsou ve zbytku ČR nemá šanci na uživení, snad ještě Brno by ji uživilo za předpokladu, že restaurace bude přípravou pokrmů a i celkově výjimečná. Je to tak sice v pořádku, každý by si měl vybírat podle svých možností, jen je škoda, že těch lidí, kteří si to u nás mohou dovolit je poměrně málo a proto se v jiných i poměrně větších městech takové restaurace neotevírají. Jediné co mi na fotkách trochu nesedí je skutečnost, že při ceně okolo 1300,-Kč za jídlo je toto psáno křídou na tabuli, kterou bych očekával tak spíše v nějakém bistru. Pokud se rozhodnu jít na večeři, která mě bude stát třeba 3000,- chtěl bych aby mi přinesl jídelní lístek personál s dostatečnou uctivostí.  :-)

0/0
30.3.2011 13:06

realitservis

Re: ???????????????????????????????????

Aha, tak jsou tam psány denní speciality, no stejně mi tam ta tabule nesedí :-(

0/0
30.3.2011 13:08

hrcprcsalala2

Re: ???????????????????????????????????

Psaní denních specialit křídou na tabuli je léty prověřeným ideálním způsobem jejich prezentace zákazníkovi. Zvlášť v takové vcelku uvolněné neformální restauraci italského stylu. O nepatřičnosti by se dalo diskutovat možná tak v nějaké luxusní, přísně formální restauraci, k níž má ale Aromi hodně daleko. Jinak opravdu nevím, jak jsi přišel na to, že v Aromi je jídlo za 1300 Kč, do této částky se v pohodě vejdeš s tříchodovým menu. To je konec konců jasné i z té tabule, 1300 Kč je výjimka, daná tím humrem. Ostatní jídla na tabuli v této cenové relaci jsou cena pro 2 osoby. R^

0/0
30.3.2011 18:56

Dawemaster

Re: ???????????????????????????????????

..."Celá restaurace pak měla dýchat domácí atmosférou. Italské podniky si na ni potrpí."... :-P

0/0
4.4.2011 10:07

vzdyt_to_rikam

Aromi

V Aromi jsme měli vánoční besídku. Za ty prachy katastrofa. Jídlo opravdu nic moc. Polívka jak z pytlíku, maso tvrdé, nedochucená omáčka. Udělali nám pro 35 lidí jeden dlouhý stůl, blízko za opěradly byla buď zeď nebo jakýsi nábytek, nedalo se ani vylézt zpoza stolu, natož aby se dalo promluvit s více lidmi než se sousedy. Číšník se k nám choval, jako by s námi pásl husy, snažil se asi být vtipný, ale tykat holkám nemusel. Kromě toho se tam kouřilo a ten smrad byl šílený. Už tam fakt nepůjdem, ani za firemní, ani za svoje.

0/0
30.3.2011 12:53

Nemiluju cenzora

s těma cenama

si dělá (_._)? ;-D

0/0
30.3.2011 11:03

tomaso

humr 1600 za co?

zivy humr stoji 500kc /kg. Takze si uctuji za 20 min prace 1100kc. hmm pekne :] to uz vyjde cloveku levneji si zajet k mori a dat si to tam v neblaznive restauraci :].

0/0
30.3.2011 9:39

tomaso

Re: humr 1600 za co?

aha tak nic, jen 1395 :]

0/0
30.3.2011 9:40

Ten, ktery tanci s hrochy

Re: humr 1600 za co?

prace, energie, dalsi suroviny, najem, vybaveni atd.

je potreba premyslet trochu do hloubky

0/0
30.3.2011 10:22

3ar

Re: humr 1600 za co?

;-D;-D

0/0
30.3.2011 14:05

o vaše názory nestojíme

Re: humr 1600 za co?

Mám krásné vzpomínky na restauraci v Savannah, kde humr připravený jakýmkoliv způsobem stojí 30 dolarů. No a já jsem tam zrovna byla, když měli akci 2 za 1. Ach, to byl krásný večer!

0/0
30.3.2011 11:16

Grimkin

Re: humr 1600 za co?

;-D

0/0
30.3.2011 23:38

gslater

Videli jste ceny???

Strasne drahy!

0/0
30.3.2011 9:30

Ten, ktery tanci s hrochy

Re: Videli jste ceny???

zajdi si tam a pak rekni ze to je drahy, neni to zavodka kam chodis denne

0/0
30.3.2011 10:21

3ar

Re: Videli jste ceny???

Jo ten co tančí s hochy ten to zná.;-D

0/0
30.3.2011 14:06

therobots

Nevím, ale mě se ta rekonstrukce nelíbí

je to takový ani ryba ani rak.

0/0
30.3.2011 9:12

vegab

...

no nějak to není moc italské, ta přiznaná vzduchotechnika, na které bude časem nalepený prach není podle mého gusta..a ten rádoby kubistický bar by se hodil do Gočárových domů a ne do italské restaurace:-(. Navíc je to takové neútulné..

0/0
30.3.2011 8:39

patrona

To nejdulezitejsi, zda je to bar nekuracky,

se v clanku nezminuje, jen vzduchotechnika. Takze asi je je kuracky. Takze zase nic pro me...

0/0
30.3.2011 8:35

vzdyt_to_rikam

Re: To nejdulezitejsi, zda je to bar nekuracky,

Je to celé kuřácké a je tam pekelný smrad. Byla jsem tam na vánočním večírku a bylo to strašný.

0/0
30.3.2011 12:57

romfor

vaří skvěle

ale jídlo tam vaří perfektní, mám moc ráda tuhle restauraci, atmosféru, skvělé jídlo a velmi příjemný personál :-)R^

0/0
30.3.2011 7:04

Quix

Re: vaří skvěle

Fakt?To Vám přeju.Já když tam občas musim jít,tak trpim.Na špinavých Vinohradech neni kde zaparkovat, atmosféra restaurace líná, naprosto bez energie, ryby nese ukázat na tácu, strčí Vám je málem pod nos a píchá do nich prstem v rukavici. Obejde s nima stoly, všichni na ně prsknou... Je tam hluk, kouř, ale je to dostatečně drahý a chodí se tam. Slavní bankéři a dozorci si tam své dlouhé líné pracovní obědy užívají.

0/0
30.3.2011 14:22

Lotus I.

Re: vaří skvěle

tvoje starosti na mojí hlavu, ihned

0/0
30.3.2011 17:19

hrcprcsalala2

Re: vaří skvěle

A teď si představ, kdo na tu rybu prskal a kdoví co dalšího po celý její život a cestu do restaurace. ;-) Ukázání ryby a píchání do ní má zákazníkovi demonstrovat čerstvost ryby, na níž si restaurace zakládá. Moc nerozumím tomu, proč to někomu vadí.

0/0
30.3.2011 18:58

o vaše názory nestojíme

Co je na tom baru kubistického?

Teda kromě toho, že se nehodí k ostatnímu vybavení restaurace.

0/0
30.3.2011 2:43





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.