- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
fotek a z toho žádné informace. Příště by mne zajímalo i uspořádní v rámci zásuvek a skříní.
jakou značku bude mít naše kuchyň. Rozhoduji se podle kvality (určitě ne Oresi), ceny (zřejmě ne předražený Libovický a Koryna) a podle dostupnosti. Ikea zatím splňuje všechny požadavky. Ale se vší pravděpodobností využijeme jeden z dizajnů IKEY a necháme si ji udělat od lokálného kuchyňského studia, pro doladění chybějících drobností.
..tak jsem si přečetl diskuzi - to je mi odborníků pohromadě, milí zlatí - nakupujte kuchyně v Ikea, ještě lépe v Globusu, vy si tyhle kuchyně totiž zasloužíte, enjoy!
hlavně že ty seš odborník, pepiku...mezi úrovní zpracovánía designu kuchyně z IKEA a Globusu je větší rozdíl, než mezi IKEA a BoConcept, Habitat atd...
IKEA je super, do 250 000 kč za kuchyň běžné velikosti jednoznačně nejlepší řešení. Kvalita zpracování je výryzně lepší než Sykora a Koryna, Nobilia, o Socntu a Asku ani nemluvim. Ta, co použili je ale taková nic moc, Ikea má i nápaditější. Nevim, proč se lidi furt držej tý tmavě hnědý, trochu barev by to chtělo...
Kvalitní kuchyň se musí vyznačovat těmito prvky:
1) Mikrovlnná trouba musí být umístěna co nejvýše, aby do ní byl co nejhorší přístup pro menší lidi a děti. V tomto případě je dokonce vsazena do skříňky pro velkou troubu a je lemována vycpávkami. Cenu těch nerezových vycpávek hluchého prostoru bych odhadnul na 5.000,- Kč.
2) Ke kuchyňské lince je třeba umístit co nejvíce (minimálně tři) barové židličky. Viděla jsem to totiž v tv, časopisu a už i na idnesu, tak to bude asi trendy a budu in.
to je umělecký záměr, nebo na ně nezbylo?, jinak si redakce opravdu nědělala starosti s vytříděním fotek, bzzz
"Chybí pouze sokly, které plánujeme dodělat do konce roku." Holt ještě nedodělaný, stačí číst
by bylo asi lepsi mit uprostred. od drezu je to prece jen daleko a spousta veci se oplachne a pak hodi do hrnce ci na panev a takhle se akorat vsechno zacaka.
ale jinak je to docela fajn.
Teda není to nijak důležité, ale začala jsem přemýšlet, co například při vaření opláchnu a bez osušení či nakrájení hned dávám na sporák - a nepřišla jsem vůbec na nic.
mám kuchyň z IKEA, namalovala jsem si ji v tom jejich plánovači sama, složila sama, desku z břízy obrousila a nalakovala sama - a jsem spokojená. Myslím, že to dělá úplně stejnou službu jak kuchyń ze studia. Navíc se mi v ní dobře pracuje už z toho důvodu, že se nebojím něco na ni položit nebo opřít, krájet, vařit atd protože vím, že kdyby něco, tak třeba zničený čelo zásuvky snadno koupím v IKEA znova za pár korun. Známá má drahou dizajnofku a děcka se k ní nesmí ani přiblížit, natož třeba obyčejně postavit hrnek, aby tý kuchyni něco neudělali, furt jen hlídá kuchyň, to mi přijde úchylný. Jo a mám tu samou tříplotýnkovou indukční desku jako mají tady, je to špička, super tvar, tři plotny bohatě stačí i na velký vaření.
To jste mi připomněla, že kamarádka má půlenou desku - půl sklokeramika a půl indukční, aby nemusela likvidovat "staré" hrnce. Slyšela jsem o tom od ní poprvé, ale taky by to nemuselo být od věci.
Hodne se tu obhajuje Ikea, ale uz na prvni fotce ta nesourodost dyhy...to je jak dratem do oka (aspon me to taha za oci hrozne). V kvalitnim studiu by jste je s timhle poslali tam, odkud prisli...
Tohle ale není problém kvality výrobku, pouze toho, že je to "konfekce". Pokud vám studio udělá celou linku na zakázku, návaznost dýhy by uhlídat mělo. Když ale stěnu sestavujete z jednotlivých kusů, tak čekat, že bude navazovat "každej s každým", se nedá. A pak je otázka, zda za tohle rozdíl ceny stojí nebo ne.