Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Nejchutnější maso připravíte v páře. A klidně i s kůrkou

Zdravá strava je v kurzu. Proto je stále větší zájem o parní hrnce a trouby pro zdravé vaření v páře. Zatímco hrnce stojí tisíc korun a více, trouby klidně třicetkrát tolik. Dokážou ovšem mnohem více.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Sallmi

29. 4. 2009 11:58
:/

nechutnější maso připravím na dřevěném uhlí R^

0 0
možnosti
K

Karin1

28. 4. 2009 19:00
parní hrnec

já se teda zastanu článku, ikdyž nevím je to asi PR článek, tak je pravdivý :)  Dostala jsem parní hrnec od manžela k vánoců a opravdu si ho nemůžeme vynachválit :) Já to osobně doporučuji...

0 0
možnosti
RZ

usti-mnichov

28. 4. 2009 16:51
a kdyz vidim chripku

praseci, ptaci a kdovi jakou jeste pozname tak nebude co parit ;-D jeste ze do lesa a na louku to mam kousek :-P

0 0
možnosti
LV

rafton

28. 4. 2009 13:26
PR článek

Dávám tomu tak rok maximálně dva.

Dodnes se neví co je to jíst zdravě a mění se to každých pět let.  Je jasné jen pár věcí co tělu škodí a co pomáhá.

Lidé si nechávají jídlo ozařovat (microvlnky) a jak si libují. No a teď pára. Za 10 let to bude možná X-RAY trouby.

A dnešní kult podvyživenosti je stejně tak prospěšný jako obezita.

Je to ohromný zdroj financí, tak proč to neživit, když to  lidé kupují.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

28. 4. 2009 20:04
Re: PR článek

Když už používáte cizí slova, aspoň se naučte jejich význam. PR (public relations) jsou články na zlepšení vztahu veřejnosti k nějaké značce nebo službě (například pomocí novinových článků nebo PR akcí). Toto není ani PR, ani reklama, protože to není na nějakou značku výrobku. To už by byl reklamou například i článek o solárních panelech nebo elektromobilech.

0 0
možnosti
VK

**v

28. 4. 2009 11:23
Jezis to je blbost

Nejdriv to zkus a pak pis takove PR kraviny!!!!

Kdo to kdy zkusil (i s drahym tefalem), tak da za pravdu, ze krome dietnich jidel, kdy clovek rozumnou chut ozeli, je to naprosto nepouzitelna blbost, ktera se prodava prave jen diky prave takovymhle PR clankum!

0 0
možnosti
PP

individual

28. 4. 2009 11:57
Re: Jezis to je blbost

"ze krome dietnich jidel, kdy clovek rozumnou chut ozeli" - tohle je obrovsky a nesmyslny stereotyp. Pokud pod pojmem 'dietni jidlo' chapeme vyvazenou stravu bohatou na ziviny a vitaminy a pokud mozno postradajici telu skodlive latky, tak davno davno davno neplati, ze je takove jidlo bez rozumne chuti.

0 0
možnosti
JM

djsano

28. 4. 2009 11:04
Římský hrnec

Nechápu proč bych měl pořizovat přístroje za tisíce korun, když stačí si pořídít tzv. Římský hrnec, který stojí pár stovek a funguje naprosto spolehlivě...

0 0
možnosti
LD

Eldi

28. 4. 2009 10:35
kůrka

jakým způsobem se v páře vytvoří dozlatova vypečená kůrka?

0 0
možnosti
ZP

vymrzovac

28. 4. 2009 11:24
Re: kůrka

letlampou.....:-/

0 0
možnosti
ZP

vymrzovac

28. 4. 2009 8:21
Magdaleno,Magdaleno,nauč se vařit !

Pak nebudeš psát, že nejchutnější maso připravíš v páře! Kdo je zvyklý na českou kuchyni, ten ví, že v páře o teplotě 100°C moc chutné maso nevykouzlíte. Ano, mám doma ten Cuisine, který je(mimochodem) 2-3x dražší než konkurenční parní hrnce. Je to perfektní na přípravu dietních zejména zeleninových pokrmů vč. rýže(tu v tom vzhledem k teplotě nikdy nepřipálíte). Je to dobré i na dietně připravená masa, jako rybí filety, občas drubeží. Ovšem "nejchutnější" maso to není. Hovězí je lepší hodit do papiňáku(do páry),protože při vyšším tlaku a teplotě je to rychlejší, vepřové taky nic moc. Ty masa jsou bez šťávy(na dietu dobrý).Jediný Cuisine má sice misku i na přípravu masa ve šťávě, ale pokud si uvědomíte, že tu šťávu máte pořád plnou zkondenzované vody, tak se z toho "opravdové šťávy" nedočkáte. Ty troby jsou poslední dobou moderní,vyvíječ páry se lehce přibližuje profesionálnímu konvektomatu, ale podobnou službu masu umí udělat i naše hospodyňky přiklopením pekáče a podléváním(mikroklima

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Parkoviště na sídlišti obsadily karavany, dodávky a teď tu zakotvila loď

19. dubna 2024

Premium Po zavedení placených zón u nás ve městě se majitelé aut rozhodli, že budou využívat naše sídlištní...

Roubený dům ve strmém svahu si vyžádal roky práce, zařizování a trpělivosti

18. dubna 2024

Sen o novém bydlení vznikl ve chvíli, kdy se děti rozlétly do světa a Petr s Janou zůstali v...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Zpěvák Osička proměnil dům na Slovácku ve vyhledávanou hospodu s ubytováním

24. dubna 2024

V samém srdci jihomoravského Lanžhotu patří jedno ze stavení do rodiny zpěváka Břetislava Osičky....

Dům si rodina postavila na místě dvou úzkých zahrádek. Byl to skvělý nápad

25. dubna 2024

Na konci městečka pár kilometrů jižně od Brna vyrostl na místě dvou úzkých zahrádek nenápadný dům....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

V zážitkovém domě se můžete kochat uměním, a dokonce si do něj sednout

22. dubna 2024

Netradiční rodinný dům na vás dýchne svou osobitostí. Vládne zde bračský vápenec, kámen, který...

Koupelny v Miláně překvapily. Třeba baterií fungující i jako kávovar

25. dubna 2024

Od 16. do 21. dubna design zaplavil italské Miláno na výstavišti, v centru města i na jeho...

Dům si rodina postavila na místě dvou úzkých zahrádek. Byl to skvělý nápad

25. dubna 2024

Na konci městečka pár kilometrů jižně od Brna vyrostl na místě dvou úzkých zahrádek nenápadný dům....

Nová česká miss bude bydlet v bývalém zámečku Schwarzenbergů

24. dubna 2024

Po úspěchu rodačky z Třince, půvabné Krystyny Pyszkové, nové Miss World 2024, bude o finále už...

Zpěvák Osička proměnil dům na Slovácku ve vyhledávanou hospodu s ubytováním

24. dubna 2024

V samém srdci jihomoravského Lanžhotu patří jedno ze stavení do rodiny zpěváka Břetislava Osičky....