- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ahojte, zhanim stejnou Zásuvkovou lištu jak je na obrazku ,neví nahodou nekdo kde se da sehnat?
Provedení designu se mě kuchyň velice líbí, obešel bych se jen bez "spodního" osvětlení. Rovněž nemám námitek proti dispozici.
Nikde však nevidím jakýkoliv náznak potravinové skříně a ledničky. Ne každý chce kuchyni jen na ohřívání dovezené pizzy.
Přímo trestuhodná je fotografie zásuvek SCHUKO (německý standart) bez ochranného kolíku a u toho zástrčka nějakého spotřebiče Ta je v provedení jen pro ochranný kolík (s plastovými výlisky místo postranních kontaktů).
Mno já tam ten postranní kontakt vidím teda.
Jestli muzu doporucit opravdu skvele kuchynske studio tak http://www.schuellerpraha.cz. Perfektni servis a kvalita.
tak zrovna ta zástrčka na obrázku se do té lišty bude zasouvat elegantně, pokud pominu rozpor s ČSN.
- na okraji sporakove desky je stribrny rantl, ktery velkych nadob s velkym pudorysem neumozni jejich vycentrovani nad topnou cast, takze se zahriva napr. jen 2/3 panve a palacinka se na jednom okraji neupece (pokud s panvi netocite)
no, marna snaha, je to asi fotka z nejakeho prospektu a clanek k ni je jen slatanina nejakeho studentika
nemelo cenu se tim zabyvat
Me postrehy jsou, uvedene v podobe plusu a minusu kterych je bohuzel vetsina
+ mycka neni na podlaze, snazsi manipulace s nadobim + pekne podsviceni soklu
+ digestor dobra, pri vareni na zadnich pozicich sporaku se nebouchnete do hlavy
+ prostor vedle trouby pro odlozeni horkeho plechu je OK, jen se tam jiz nevejdou dozy ktere jsou na obrazku + sviceni nad pracovni deskou pod skrinkami
+ delitka na nadobi v supliku
- trouba atypicka, nizka, navic velice vysoko posazena , lide s vyskou do 175cm budou mit velke problemy se do ni dostat pres horka dvirka,napr. vytahovani masa kvuli podliti pri teplote dvirek 200°C je bez popaleni pazi nemozne - skrinka nad sporakem pouze na potraviny ktere snasi pri skladovani teplotu nad 30°C - posuvne krytky zasuvek jsou nesmyslne, prece po pouziti kavovaru ho zase neuklidim a nebudu soupat s krytkami zastrcek - nevhodne skrinky nad drezem - jako vzdy na techto promo snimcich, chybi misto pro poveseni uterky, kterou potrebujete pri vareni 20x za hodinu, totez pro chnapky na horke hrnce atd.- nevhodne natocene zasuvky, pri pouziti trojkoliku lze pouzit jen jednu polohu, a to kdy kabel trci vzhuru, navic nemecka zasuvka NENI 100% kompatibilni s ceskymi trojvidlicemi u nekterych pristroju - prostor nad drezem neni vhodny pro lidi s vyssi postavou, nad drezem ma byt vice mista, minimalne jedna police by mela zmizet - mycka je umistena prilis daleko od drezu
http://www.hgtv.com/kitchens/index.html
http://www.thisoldhouse.com/toh/kitchen-design
nebo male kuchynky zde: http://www.remodelingmyspace.com/kitchen-remodeling-ideas-how-to/kitchen-designs-design-ideas/pictures-small-kitchen-designs.htm
Krom toho ze nikde nevidim lednicku a mraznicku pripadne se zasobnikem ledu do napoju, nevidim ani sporak nebo jeste lepe varnou plotnu, a nevidim nikde dostatek pracovniho mista pro pripravu pokrmu. K tomu obycejne slouzi treba i ostruvek uprostred kuchyne. Jidelna muze byt soucasti i vetsi kuchyne kdyz nemuze byt samostatna. Nikde jsem tez necetl nic o drtici odpadku ktery je v kuchyni naprosto nezastupitelny. Vestavene trouby,mikrovlny a mycka nadobi sice frci, ale nejsou zrovna prilis prakticke. Drobne spotrebice jako kuchynske roboty,otevirace konzerv, mixery, opekace topinek, mikrotrouby na rozpeceni drobneho peciva., a dalsi male spotrebice by meli mit svoji skrinku stejne jako by patrila do kuchyne zaviraci schranka na pecivo. Odsavani nad varnou plotnou je definitivni plus. Do blizkosti kuchyne patri i prostorna "spiz". Nad linkou by melo byt "pracovni" svetlo. Okno v kuchyni je dalsi plus. Orientacni osvetleni podlahy v liste (LED) je dobry napad.
mame to zmakly, ale ted vazne. jak to asi delala moje babicka bez drtice odpadku a otvirace konzerv ? jako mate ve spouste vecech pravdu, ale resite to az moc, kuchyn je misto na pripravu pokrmu, nikoliv katalog.
ale největší prdél je, že v takovejchle super mega hyper kuchyních většinou sídlí pipina co vůbec neumí vařit.... vrcholem jejíhož umění je jednou za tejden ohřát pizzu z krabice
Musím souhlasit. Kdo má na to si pořídit předraženou hyper moderní kuchyň, má na to si buď pořídit hospodyni nebo chodí do restaurace. Kdo na to nemá, ve většině případů to je buď zručný člověk, protože se musí spolehnout jen a na své umění nebo nenáročný, ale praktický uživatel, si tu kuchyň splichtí sám s manželkou nebo pomůže soused truhlář. A jsou na to právěm pyšní a jídlo zde chutná tak nějak líp, s láskou.
Ale nemám nic proti pěkné nové kuchyni, brala bych taky takovou.
pro CR nenormovanou zasuvkovou listu oceni hlavne az ji to pri vadnem el. zarizeni prizabije diky chybejicimu strednimu koliku zemaku ;o)) hladke odsupovani se musi take dobre brat.. specialne az se plast ochodi a drazky ve kterych to jezdi zasnesou necistotami z vareni...
plastove kose v supliku jsou sice krasne, ale vic jak ty 3 PET lahve se tam vetsinou nevejde ;o((