- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No nezní to jak z teleshoppingu, cituji : To, že problém hranolek a podobně připravovaných potravin skutečně existuje, dokazuje nejlépe právě fakt, že se výrobci snažili deset let o vytvoření přístroje, který by omezil množství tuků. A tak vznikl Actifry, kde lze s jedinou lžící oleje (1,4 cl), která se vkládá pod víko, připravit kilogram hranolků. Podobně lze připravovat i drobné kousky masa, zeleninu i omáčky, které se nepřichytnou - lopatka je neustále míchá za hospodyni.
Ne, stojí to "jen" 4500,- i s DPH ... priste musite lepe hledat, treba zbozi na seznam.cz .... a seradit od nejlevnejsiho dodavatele.
já to nechci kupovat, moje zkušenosti z poslední doby s vyhledáváním na internetu podle seznamu, co jsem chtěla, asi 3 věci nakonec vůbec na skladě neměli. Něco inzerují, ale pak to stejně nemají.
ne ze bych chtel obhajovat hranolky, ale lidi bastej uplne normalne veci, co maji vic nez 15,8% tuku
Kola bez kofeinu, hranole bez tuku... jděte se s tím bodnout
vegetariánská slanina, na Vánoce piliny smažené na vodě
ode dneška jen samé hranolky, když už si to pořídíte.
priste to chce lepe hledat ... treba na zbozi.cz nebo heureka.cz ...
autor se opet predvedl, hned mi prislo divny ze na jedno kilo hranolek staci jedna lzice oleje. Pri prostem vypoctu, kdy jedna prumerna polevkova lzice ma 15ml tuku mi vychazi na kilo brambor pouze 1,5% tuku a to za predpokladu ze se vsechen olej "vsakne" do hranolek, pritom ve clanku se uvadi 3% tuku...
Netuším, proč je článek zařazen v rubrice Bydlení, ale budiž. Hranolky mně naštěstí vůbec nechutnají, takže to neřeším. To takové bramboráky...
Nějak nechápu, jak může být v hranolcích z trouby víc tuku jak v těch z friťáku, když ty se doslova topí v oleji...