Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Grilovat můžete na uhlí, plynu i lávových kamenech

Sezona grilování je v plném proudu. Připravovat tak můžete maso, ryby, uzeniny, ale i zeleninu. Stačí si jen pořídit ten správný gril. Dáte přednost klasice, tedy grilování na dřevěném uhlí, nebo raději na grilu plynovém či s lávovými kameny?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

80E-seven

fuj

Rv

0/0
24.7.2007 19:40

tnx

A co elektricky gril?

Tak nevim, jestli se mi clanek zobrazuje spatne, ale co elektricky gril? O nic ani zminka. Proc?

0/0
24.7.2007 14:47

tnx

Re: A co elektricky gril?

"o nich" = o elektrickych grilech

0/0
24.7.2007 14:48

Svent

Re: Re: A co elektricky gril?

Nic si z toho nedělej, o tom, že existují špičkové, ale relativně levné a velmi zdravé plynové infračervené grily nemá autor ani tušení. Je to odpustitelný amatérismus, ale asi to bude tím, že se takový gril v OBI nekoupí. Takový gril eliminuje všechny nevýhody plynového grilu, ale co vám budu povídat, nejsem pisálek idnesu....

0/0
24.7.2007 20:10





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.