Diskuze

Není nůž jako nůž. Vyberte ten správný

Správný nůž tvoří základ kuchyně. Ne nadarmo se tvrdí, že s ostrým nožem je nebezpečí úrazu menší než s tupým. Jde ale také o to, aby nůž vydržel ostrý co nejdéle a aby práce s ním vám přinesla dostatečné potěšení. Investice do kvalitní sady nožů se počítá na tisíce, ale když dobře vyberete, budou sloužit celý život.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ramese

17. 8. 2006 18:19
iCook
není na nože od iCook
0 0
možnosti

utanův stín

18. 8. 2006 9:46
Re: iCook
 No jasně.
To je samozřejmě blud. Viděl jsem několik damaškových nožů, které jakýkoli iCook strčí hravě do kapsy.
0 0
možnosti

utanův stín

17. 8. 2006 11:40
.
Doporučuji všem manželům, ať si koupí pořádnou ocílku a jednou týdně obtáhnout doma alespoň nože. Manželka pak bude určitě spokojenější a nemusí investovat žádné tisíce. Max. jeden a půl.
0 0
možnosti

tojsouveci

17. 8. 2006 11:43
Re: .
A nebylo by pro blaho rodiny lepší obtáhnou manželku? Nože sice spokojenější nebudou ....
0 0
možnosti

belgian chocolate

17. 8. 2006 8:57
já myslela, že tady jsou Reality
co se bude probírat příště? hajzlpapír?
0 0
možnosti

Brundi

17. 8. 2006 9:50
Re: já myslela, že tady jsou Reality
Jo, to je bohuzel trefne. :-/
0 0
možnosti

sasctop

17. 8. 2006 8:47
Ještě jednou a pomalu prosím:)
Co je to přesně to probrání na čepeli..? Nějak jsem to nepochopil... Umí to někdo vysvětlit? Díky moc!
0 0
možnosti

glum77

17. 8. 2006 7:27
Keramicke noze
Myslim, ze daleko lepsi jsou keramicke noze...
0 0
možnosti

FastDriver

17. 8. 2006 9:31
Re: Keramicke noze
ty jsou super, ale mají pár nevýhod, především křehkost a z toho důvodu se nedělají moc dlouhá ostří. Samozřejmě i cena je jinde a zas tak velký rozdíl od kvalitní oceli to není. Ocel s RC nad 60 je srovnatelná.
0 0
možnosti

Destroyer7

17. 8. 2006 5:45
Škrabka
Na brambory není nic lepšího než-li škrabka staré konstrukce. Ořezávat brambory nožem znamená vyhodit značnou část brambory do popelnice a navíc to i déle trvá. Stejná škabka se báječně hodí na očištění kořenové zeleniny. Kam se na to hrabe nůž.
0 0
možnosti