Diskuze

Moderní kuchyně: jednoduchá a praktická

Design moderní kuchyně je převážně jednoduchý, což zaručuje snadnou údržbu. Vybavení je pak závislé na velikosti prostoru. Při zařizování se vychází zpravidla nejprve z účelu, ke kterému budou jednotlivé kuchyňské komponenty sloužit, a pak se teprve navrhuje možná sestava.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MacLover

25. 6. 2006 18:08
Drtiče jsou kentus
a valná většina bytů a domů není na jejich provoz přizpůsobena a s dnešním "trendem" používat všechny roury s minimální světlostí a mizerným spádem ani nikdy nebude. Ta rozdrcená kaše a drobné pevné části to postupně dokonale ucpou, usadí se tam tuky a jiné svinstvo. Navíc, jak už tady někdo psal, zbytky prostě do kanálu nepatří, zbytečně se tím zatěžují čističky odpadních vod. Že to pak nějaký čůze doma nesmrdí, to není argument. Mají se naučit dojídat a ne jídlo vyhazovat. A když už se něco vyhazuje, není přeci problém mít dobře uzavřený koš, který se každý den vynese. Howgh.
0 0
možnosti

r-man

8. 1. 2006 2:03
tfuj
Ty kuchyne na obrazkach jsou vsechny hnusny. Hranaty-bal bych se o maly deti, ty porad padaji a ty rohy tam....studeny-kamen, sklo, chrom....Ja bych chtel mit i kuchyn utulnou, aby i materialem i barvou i tvarem pusobila prijemne, v tom se pak bude jinak varit, nez tady v tech lego-hnusech.
0 0
možnosti

Mejla

5. 1. 2006 20:48
Ty cuchto, v kuchyni je odsavač par, kdežto digestoř
je laboratorní zařízení.
0 0
možnosti

rodi64

6. 1. 2006 8:23
Re: Ty cuchto, v kuchyni je odsavač par, kdežto digestoř
Než začneš někomu nadávat, tak se poč u odborníků!!!
Viz: http://www.slovnik-cizich-slov.cz">http://www.slovnik-cizich-slov.cz
digestoř skříň s odsáváním pro laboratorní práce s jedovatými, nebezpečnými, popř. páchnoucími látkami; odsávací zařízení v kuchyni
0 0
možnosti

kiklop

5. 1. 2006 12:38
nic moc design
a navic, za 5 let budou na vymenu.....
0 0
možnosti

MP

5. 1. 2006 9:19
Obrázek č. 2
je obzvlášť hrozný, kuchyně na nožičkách.... pokud se bude opravdu používat, všechen bordel zajede pod ty skříňky a na uklízení aby si člověk zjednal služku, fakt praktické....
JInak tohle je sice současný trend v kuchyních, ale nějak mě neoslovuje...
0 0
možnosti

pedr64

5. 1. 2006 10:54
Re: Obrázek č. 2
mám třicet let starou linku v paneláku a taky na nožkách, tedy žádný nový trend. A naopak se to zdá praktičtější. Pod sokl se stejně prach dostane a vzhledem k tomu, že v kuchyni občas něco vyteče, za soklem to nemusíš zjistit a pak to nadělá víc škody, než jednou za týden ohnout hřbet a pod linkou vytřít.
0 0
možnosti

80e

5. 1. 2006 9:05
tyhle kuchyne
vypadaji na prvni pohled - z dalky - na neostrych fotkach - dobre. ale je to tak nejak vsechno na jedno brdo: nudne leskle plochy, neprakticky skleneny stul, stolky na koleckach, s uchytkami pripominajici zebrinak...
nevidim tam napad, postradam tam prakticnost. mila redakce: existuje i jina kuchyn, nez ta seriova hranata...
na prvni pohled to pripomina nechvalne zname plechove panelakove kuchyne z dob totalitarnich.
kostkovemu  mysleni kostkami odchovanych zakazniku to mozna vyhovuje.
0 0
možnosti

Kosťa

5. 1. 2006 7:26
Drtič
Drtičem odpadu dobře nakrmíme potkany v kanalizaci a přispějeme k jejim dobrému životu v našich městech. A také je "dobrý" celoživotní pohled na ruku dítěte, které strčilo ruku do drtiče odpadu (trtí i kosti ! ).
0 0
možnosti

Bublifuk

5. 1. 2006 0:13
0 0
možnosti