Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak připravit silvestrovskou party

S letošním rokem se můžete rozloučit uspořádáním silvestrovské party, na niž pozvete své nejlepší přátele. Party - zní to vskutku vznešeně, ale žádný strach. Zvládnete ji bez problémů připravit i sami. A nemusí být vůbec drahá. Aby však dobře dopadla, je nejvyšší čas připravit si vše do nejmenších detailů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vampiros

pozvanka na silvestr
Super lidicky, super misto... proste super zabava: http://www.butchery.wz.cz/
0/0
30.12.2005 17:01

vampiros

pozvanka na silvestr
Supel lidicky, super misto... proste super zabava: http://www.butchery.wz.cz/
0/0
30.12.2005 17:01

80e

tak uz to vidim,
jak nekdo serviruje parmskou sunku na papirovym tacku - idnes opet bavi
0/0
30.12.2005 13:49

Stiff

Nebyl tu ten článek už loni?? :))
.. nebo se mýlim?
0/0
30.12.2005 13:04

Kritik

clovek by cekal ze se i neco dovi
ja chtel terba nejaky recept na michane napoje. Hlavne ne vodka + dzus atp
0/0
30.12.2005 11:06

Zdarma poradím

Re: clovek by cekal ze se i neco dovi
vodka jde míchat i kolou.  nebo doporučuji pivo + sprite, velká dobrota    ale není nad Okenu.
0/0
30.12.2005 11:38

Krupka Jichí

IND z VDF
http://octarna.imrvere.cz/Downloads/doremi.avi  Docela prdel na silvestrovskou oslavu. Má to36MB
0/0
30.12.2005 10:54

Bubák

Škopková
Nevíte samou roztažností, co byste do tý huby dali
0/0
30.12.2005 9:40

Bubák

Re: Škopková
A ZDE je i zvuk.
0/0
30.12.2005 9:41

JeT

Re: Re: Škopková
:o)))
0/0
31.12.2005 17:24

Bubák

to je nějaká snobárna, né?
Hm. Parmská šunčička, chřest, módní koktejly, diáky, unilý úsměvy, tvářit se děsně cool, mluvit spisovně, zachovávat bonton, nekouřit, předvádět se v nových hadrech, obdivovat Saudkovy fotografie...mě to připadá, jak recept na vyPRÁSKaný mejdan pod taktovkou TV NÓVA.
0/0
30.12.2005 9:37

brsoň

hm
A ještě hlavně nezapomenout na hajzlpapír, až se z tý žranice za 3 k hosti posejou a ubrousky na hubu, až se z toho poblíjou. Kdepak na týhle Ihojte vždycky dávali dobrý rady. To už je jako ve starým Receptáři, tam taky kdejakej magor vymejšlel videokameru z kelímkou od jogurtu a jiné pichoviny.
0/0
30.12.2005 9:32

Brblal

0/0
30.12.2005 8:55

opilec

tolik merglí
stačej 2 dobře vychlazené Okeny a chleba z popelnice, někdy tam bejvá i salám (dokonce s ušlechtilou plísní). mňam mlask
0/0
30.12.2005 8:46

Alfik

doslova za pár korun
Nechápu to šílení každý rok a ožírání se lidí jen kvůli tomu, že druhý den bude zase prvního. Vždyť je to 12x do roka, proč zrovna 31. 12. mají všichni (skoro) tu hroznou touhu se přežrat o opít, to jsem za celý svůj život nepochopil. A ještě to zohavování si končetin růzými dělobuchy.
0/0
30.12.2005 7:46

Bubák

Re: doslova za pár korun
Máš recht. Taky mi nejde na rozum, proč každý zrovna 31.12. vyvádí, opíjí se atd. Já to třeba dělám každý víkend a tak je pro mě Silvestr jen normální ožíračka, jako těch zbylých 51 v roce.
0/0
30.12.2005 9:26

Alfik

Re: Re: doslova za pár korun
i tak se to dá pojmout, budiž, ale spousta lidí řádí jen 31. 12. a to nechápu.
0/0
30.12.2005 15:29

Karel Polivka

Re: Re: doslova za pár korun
Přesně, já to mám taky tak... Chlastám celej rok tak nevim, proč bych si měl zrovna na Silvestra ničit játra..
0/0
31.12.2005 12:49

speq

Lidi nevedi co by.
Nejvyssi cas na nejakou valku nebo dalsi zivelne katastrofy. Lidi nevedi samym luxusem co by uz zrali a delali za cipoviny. Nestaci jim voda chleba a skopovy. Voni musi mit veprovy a hovezi a vsechno masteny sadlem a maslem. Az bude valka tak budou zrat jen chleba s tvarohem a pucalku. A nejlepsi vubec je si na konec roku promitat a poustet obrazky a filmy svych otylych rodinnych prislusniku jak skotaci u more. V Novem roce preji spis vic skromnosti.
0/0
30.12.2005 7:36

Vstupdolesa S.

Re: Lidi nevedi co by.
To už věděl i ovčák ve Švejkovi :
A lidi si ty vojny zasloužili. Dyt se pánbůh už na to nemoh dívat, jak to všechno zpejchlo. Už jim ani to skopový maso nešlo pod fousy, už vám ho, hoši, nechtěli žrát. Jindá sem chodívali procesím, abych jim nějakýho toho skopce prodal pod rukou, ale poslední léta, žrali by byli jen samý vepřový, drůbež, všechno máslem nebo sádlem maštěný. Tak se pánbůh na ně rozhněval pro tu jejich pejchu a voni zas přijdou k sobě, až budou si vařit lebedu, jako to bejvalo za napolionský vojny. Dyť vona i ta naše vrchnost už roupama nevěděla co dělat. Starej pán kníže Švarcenberk, ten jezdil jen v takovým kočáře, a ten mladej knížecí smrkáč smrdí samým automobilem. Von mu pánbůh taky ten benzín vomaže vo hubu."
0/0
30.12.2005 8:31

tom

nevyvazene
Ja bych alko zrusil :) , a jidlo pridal, prece jen pro 10 lii to fakt neni moc, zalezi ovsem co kdo od toho ceka...
0/0
30.12.2005 0:44

Jardas

pro 10 lidi?
Neni toho alkoholu trochu malo? pro 10 lidi, mozna kdyz budou 7 z nich zeny tak by to slo...:)
0/0
30.12.2005 0:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.